Follow:
BEAUTY

Goodiebox Summer fling – denne måned har hele 6 full size produkter

Dem af jer, som har fulgt med på min Instastory (Liselottea) ved at det var lidt af en opgave at tage billeder af denne måneds Goodiebox summer fling #Livetmedbarn… Duploklodser og mælk sneg sig ind på billederne og Clara synes det var sjovt at snuppe produkterne, så snart jeg stod klar med kameraet!

De fleste af jer kender nok efterhånden Goodiebox konceptet og jeg elsker at modtage min månedlige Goodiebox, fyldt med spændende beauty produkter, Denne måneds Goodiebox summer fling, er altså ekstra lækker. Den ideholder 7 produkter, hvor alle produkterne er fullsize. Boksen har en værdi af hele 694 kr. og kan altså købes for kun 169 kr. inkl. håndtering og forsendelse. Boksen kan bestilles lige HER 


RODIAL Dragon’s Blood Eye Mask 1 stk. vejl. pris 425 kr. for 8 stk.
Jeg elsker Rodials skønne produkter og denne maske tøj øjnene er ingen undtagelse. (Jeg ville dog ønske at der var mere end et sæt i æsken, men så har jeg noget til min ønskeseddel) Øjenmasken er nemlig en life-safer for os trætte mødre. Masken er hurtig virkende, frisker øjenomgivelserne op, reducere hævede øjne og mørke rander under øjnene og giver en mere ensartet hudtone.

MODELCO Instant Brows, vejl. pris 115 kr. (full size)
Øjenbryns make up, er først noget jeg er begyndt at bruge inden for de sidste på år. Mine bryn er ikke så tætte ind mod næsen og jeg synes de får et langt mere lækkert og fyldigt look. Jeg har en kasse med øjenbrynsmake up, da det jo holder i evigheder! Denne brynpen har en cremet konsistens og er let at arbejde med, den har en børste i enden, som er nem at style brynene med.

Goodiebox Summerfling

ILSE JACOBSEN SUN seaweed face cream SPF 15, vejl. pris 145 kr.(full size)
Denne solcreme ville jeg ønske jeg havde fået inden jeg tog på ferie til Frankrig…. Jeg har endnu ikke prøvet den, men håber på bedre vejr så jeg kan få den testet. Dette er i øvrigt mit første produkt fra Danske Ilse Jacobsen.

Goodiebox Summerfling

NAOBAY Vitality & Shine Shampoo, vejl. udsalgspris 185 kr. (full size)
Endnu et vegansk hårprodukt til min “samling”. Shampooen dufte helt fantastisk af søde citrusfrugter og indeholder nærende risprotein og fugtgivende aloe vera. Der udover er shampooen fri for sulfater og silikone. 

Goodiebox Summer fling

WELEDA Nail Care Pen, vejl. pris 95 kr. (full size)
Denne pen indeholder en lækker blanding af naturlig voks, olie fra granatæblekerner og sheasmør. Den har en passende størrelse og er derfor oplagt at have i tasken så neglene kan plejes mens du er på farten!  

Goodiebox Summer fling

MESAUDA Mascara, vejl. udsalgspris 99 kr. (full size)
Jeg er ikke så god til mascara med plastik/siliconebørste, som Medusas mascara her har. Jeg synes de er hårde ved mine vipper og sværere at arbejde med…. Men det er jo en smags sag, jeg giver hvertfald Mesauda et forsøg!

Goodiebox Summer fling

I kan stadig nå at bestille jeres Goodiebox Summer Fling lige HER. Men skynd jer piger, boksen kan kun købes til den 20. august. Rigtig god aften skønne piger!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Eline Tychsen

    Haha hun er så episk Clara 😀

    Virkelig mange fine ting den her gang – jeg ville især gerne have fat i browpen 😀

    13. august 2017 at 19:37
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.