FASHION,  Outfit

Sommersteminig, blomster og en skøn wrap kjole med 50%

Wrap kjole
Wrap Dress: ASOS on sale now! // Mules: XIIT // Watch: MARC JACOBS // Earrings: LOLAS LOVE // Sunnies: CÉLINE // Nail Polish: DEPEND

Godaften piger,
Jeg havde planlagt en hel masse effektiv blogarbejde her i weekenden, jeg har en masse jeg gerne vil dele med jer både fra vores sommerferie til Syd Frankrig, mine virkelig lækre køb og et par Outfit her fra kolde Danmark. Desværre løb tiden fra mig, weekenden bød nemlig på en hulens masse praktisk arbejde, vi havde nemlig ikke fået pakket det hele ud efter vi kom hjem sent sidste søndag #stressethverdag, venindebesøg og en søndag med en tømmermændsramt mand og sygebesøg hos olde nåede jeg heller ikke meget andet end et afsnit af Ozark på Netflix (Den serie kan virkelig anbefales!) inden vi gik i seng kl. 21.30!

Wrap kjole

Wrap kjole

Den fine Wrap kjole har jeg købt på ASOS lige inden jeg tog på sommerferie (I mit raseri over jeg ikke kunne få den fine og populære Veromoda kjole) kjolen er faktisk på 50% lige nu i kan finde den lige her . Den er super anvendelig her i Danmark, både pga. længden (som også egner sig til at have på på kontoret) og ikke mindst de fine ærmer, som gør kjolen langt mere anvendelig hen over efteråret med et par strømper, eller jeans under og tilsat et par fede ankel boots.

Hvis du er på udkig efter en lækker Wrap kjole, bør du læse : “Har du skaffet dig en wrap dress, ellers er det måske på tide for…..” her tipper jeg nemlig om 6 skønne wrap kjoler, som du kan bruge til efteråret og vinteren. Rigtig god aften til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk