Follow:
FASHION

Et lille men lækkert Gucci køb fra sydfrankrig

Gucci BælteGucci Bælte

GUCCI BÆLTE / FIND DET HER

Hej piger, jeg vil egentlig bare lige vise jer hvad indholdet af min Guccipose som jeg har flashet lidt på Instagram. Så her er er mit nyeste luksuskøb så….. Det smukkeste Gucci bælte med dobbelt G spænde. Jeg ville egenlig gerne have logoet i mellemstørrelsen, men det var udsolgt i hele sydfrankrig, så jeg endte op med det lidt dyre men ligeså smukke bælte med det store spænde. Jeg er helt vild med mit nye Gucci bælte og har allerede brugt det en hel del, både til jeans og til kjole.

Gucci Bælte

Jeg får tit undrende blikke, rullende øjne og kommentarer som “hvorfor vil du betale så meget for en taske/bælte” og “hvorfor ikke bare købe en billigere taske” Vi har alle forskellige interesser, min ligger på smukke tasker og lækkert accessories, som jeg kan have hele mit liv.

Jeg hverken ryger, eller fyre flere tusinde kroner af på byture og dyre restaurantbesøg og har aldrig gjort det. Jeg ser en tilfredsstilles i at købe luksus, som jeg har sparet sammen til og drømt om længe. Jeg havde på et tidspunkt (da jeg var single og uden barn, vel og mærke) hele 3. jobs hvor fra den ene løn udelukkende gik til opsparing af ny taske og oplevelser. Det har jeg ikke mulighed for længere og derfor tager det mig også længere tid at spare sammen til noget lækkert end det gjorde førhen. Min førsteprioritet er ikke længere mig selv og en lækker taske, men jeg vil stadig gerne have lov til at forkæle mig selv med noget lækkert ind i mellem. Heldigvis har jeg også mange veninder, som elsker luksus og selv kaster mange penge efter en lækker taske eller et bælte for den sags skyld.

“You can’t buy happiness, but you can by Gucci and it’s kind of the same thing” Jeg tror vi alle godt kan lide at forkæle os selv i hårde og trælse tider og ja, jeg elsker måske luksus og materielle ting lidt mere end andre, så jeg bliver altså glad når jeg en sjælden gang handler i Gucci, Louis Vuitton eller en anden lækker butik!

LÆS OGSÅ: NEW IN: CHANEL BAG og NEW LOUIS VUITTON ALMA BB MONOGRAM

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ida B

    LÆKKERT KØB! og det klæder dig så godt søde <3

    20. august 2017 at 18:06
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.