Follow:
LIFESTYLE OUTFIT

En travl uge, med bl.a. et spændende møde, venindehygge og fødselsdagsfest!

travl uge
Billede fra Monaco 2017 (Se hele outfittet og en guide til Monaco i indlægget HER og ja, jeg har et par meget grimme bikinistropper)

Det bliver en presset og meget travl uge, men jeg har en hel masse dejlige ting at se frem til både med veninder, familien og et længerevarende samarbejde her på bloggen….

MANDAG, puha mandag er min hade dag…. Jeg savner tiden hvor jeg havde fri hver mandag og ugen dermed blev kortere. Jeg skal til lægen i dag, da jeg stadig kæmper med voldsomme smerter i maven og underlivet, så jeg skal have svar på en række prøver og jeg skal have lavet en række nye prøver (Det er skruen uden ende, jeg har gået til undersøgelser i et år og vi har stadig ikke fundet ud af, hvad der er galt med mig!)

I aften skal jeg mødes med mine veninder Sarah og Anja, vi ses yderst sjældent da vi bor spredt ud over hele Danmark (Anja i Randers, Sarah i København og jeg i Aalborg området!) Jeg glæder mig, til at se dem begge igen.

TIRSDAG, endnu en arbejdsdag på kontoret og et besøg af min anden veninde Simone, som jeg heller ikke har set i 100 år. Den ene dag tager den anden og en hverdag med et lille barn kan virkelig være stressende!

ONSDAG, Sonni havde fødselsdag dagen hvor vi rejste hjem fra sydfrankrig, så det var ikke meget fødselsdag vi holdte for ham. Derfor har vi inviteret vores familier til kaffe og kage onsdag aften!

TORSDAG, bliver super spændende, jeg skal nemlig til Århus med Eline vi skal nemlig begge to til et spændende møde om et samarbejde her på bloggen og på Instagran min. 1 år frem. (Så følg med på Liselottea på Instagram, for jeg kommer helt sikkert til at dele billeder og videoer fra dagen)

WEEKEND, weekenden skal bruges på havearbejde – vi kan vidst roligt gøre haven efterårsklar. Sonni skal arbejde og hvis vejret er godt regner jeg med at tage Clara med i Zoo og så har jeg en hel masse blogarbejde jeg skal have styr på, jeg er nemlig stadig bagud med det hele.

Har i også en travl uge foran jer?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.