FASHION

Shield Ring fra Carré – Verdens måske smukkeste ring?

shield ring

 

Sheild Ring fra Carré købes her

Tilbage i juni måned hostede Eline og jeg et event igennem Aalborg Bloggers i samarbejde med Carré Aalborg. Vi havde teamet op med et par forskellige virksomheder, som var så søde at sponsorere lidt godt til vores Goodiebags og Carré Aalborg, var så søde at smide et gavekort i posen.

Vi havde en super fed aften, med masser af inspiration, lækker mad i det smukkeste smykke univers. Jeg var ikke i tvivl om hvad jeg skulle købe, jeg har nemlig længe sukket over denne alt for smukke Shield ring (Købes her). Det er faktisk min 2. ring fra Shield kollektionen, en kollektion som virkelig har forelsket mig i og som jeg vil have det hele fra, så kære julemand…..

I har nok allerede spottet den smukke ring på min finger på et mine outfitbilleder og på min Instagram @Liselottea, hvor jeg har vist den på min Story et par gange. Ringen er så smuk at den helt klart fortjener et indlæg for sig selv!

LÆS OGSÅ: Mit nyeste Carré køb til smykkesskrinet

Jeg kan virkelig varmt anbefale jer en smut forbi Carrés smukke butikker, eller deres Webshop hvor det er svært ikke at blive fristet af de mange smukke og ikke mindst feminie smykker.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.