Follow:
FASHION

CHIMONO LAVER DE SMUKKESTE DANSKE KIMONOER

Chimono

Chimono

Et lille lækkert sensommer tip til jer alle… Som så mange andre elsker jeg kimonoer, kimonoer er nemlig yderst behagelige og kan nemlig bruges til stort set alt. Hvad enten du er på ferie, sving den over en bikini, til hverdag tilsæt et par rå jeans eller brug den som en kjole tilsat et par fine stiletter, perfekt til en tur i byen.  Jeg elsker alle mine kimonoer og denne smukke kimono fra danske CHIMONO er ingen undtagelse.

Dem af jer som kender mig og har fulgt med her længe, ved også at jeg ikke er den bedste til at bruge farver, derfor har denne virkelig smukke kimono også hængt lidt længe inden jeg fik taget mig sammen til at bruge den… Og sikke da en skam, for den er virkelig smuk – På ferien levede jeg nærmest i den hele tiden. Det lette stof var skønt over en bikini, når jeg bl.a. legede med Clara i vandkanten.

Chimono

Jeg er helt vild med det smukke print i de fineste blå og grønne farver. Chimonos kimonoer er fremstillet i 100% bomuld i en meget fintvævet cambric kvalitet. Hver enkelt kimono er specialvasket og steamet, for at opnå den helt rette bløde handfeel og casual ”laundry” finish. Kimonoen er onesize og kan passe af stort set alle, jeg skulle dog lige vende mig til de meget store ærmer, so er her på. Min chimono koster 850 kr. og de andre i øvrigt print kan købes for 599 kr.

I kan finde mere om CHIMONO på deres hjemmeside  eller på deres Facebookside

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Lille My

  Gud hvor er den pæn! <3

  23. august 2017 at 17:30
 • Reply Eline Tychsen

  Ej, men den er bare så smuk!! 😀 Jeg vil se den på 😉

  23. august 2017 at 18:25
 • Reply Mama Brown

  Den er gudesmuk; og så meget dig! ❤️

  23. august 2017 at 21:39
 • Reply Camilla

  Virkelig flot kimono?

  24. august 2017 at 8:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.