Follow:
OUTFIT

Se mit fine Gucci bælte + en spændende dag med møde i Århus!

Gucci bælte

Gucci bælte

KJOLE: ZARA // BÆLTE: GUCCI // SUNNIES: CÉLINE // SLIPPERS: PRIMARK // BAG: GUCCI

 

Godmorgen piger,
Jeg kan godt mærke at jeg trænger til weekend snart, jeg har nemlig haft en ret travl uge og den forsætter lidt endnu. Når jeg har fri tager jeg nemlig til Århus med Eline, vi skal nemlig til det samme møde i Århus om et samarbejde som kommer til at strække sig over det næste års tid. Jeg glæder mig til at dele endnu mere med jer en af de kommende dage og i kan som altid følge med på min Instastory @LiselotteA.

Outfittet er fra da jeg var ude og spise dessert og drikke vin med Eline og Linda. Det var første gang jeg luftede mit fine Gucci bælte, som i iøvrigt kan se meget mere til i indlægget her!  Jeg glæder mig til næste uge hvor jeg skal tilbringe hele 2 dage i selskab med de skønne tøser. Vi skal nemlig til København, da vi er inviteret til et bloggerevent og i den forbindelse også har fået stablet et par spændende møder på benene. Så der er endnu en god grund til at følge min dag på Instagram.

Gucci bælte

Jeg håber i får en dejlig torsdag, i er måske også ved at være klar til at holde weekend i morgen?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Beauty Glam

  Det bælte er bare så pænt! God dag til dig 😉

  24. august 2017 at 11:26
 • Reply Eline Tychsen

  GLÆDER mig ☺️❤️? både til i dag og til næste fredag!!! Det bliver så godt!

  24. august 2017 at 12:11
 • Reply Mama Brown

  Hav en dejlig dag ❤️
  Jeg glæder mig til at tilbringe en masse tid i selskab med Jer ?

  24. august 2017 at 14:19
 • Reply Lille My

  Du ser skøn ud. Elsker bæltet 🙂

  25. august 2017 at 8:10
 • Reply VenterPaaVinBlog

  Dejligt med tøsetur – jeg kan varme anbefale Madklubben Vesterbro for virkelig lækker og billig mad, hvis de har bord (;

  – A

  27. august 2017 at 9:39
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.