Follow:
LIFESTYLE

Blogger Caro_e_ x Hunkemöller – Muligvis verdens smukkeste sportskollektion

Caro_e_HKMX Blogger Caro_e_ sports-bh: HERE //HKMX Blogger Caro_e_ sports-g-streng HERE

Godaften piger,
Jeg vil lige tjekke ind og vise jer mit nye sportsundertøj, som kom med posten i sidste weekend… Og JA, det forpligter jo til at få gang i den træning, som jeg ikke har været så god til det sidste meget lange stykke tid…. Sættet her er designet af den tyske og meget dygtige blogger Caroline Einhoff, som i måske kender under Instagram navnet Caro_e_ (i bør virkelig tjekke hende ud hvis i ikke kender hende)

Nå men altså, Hunkemöller har teamet op med en række virkelig smukke og seje tyske bloggere, bl.a. Caro_e_, som har designet den lækreste sportskollektion og jeg er helt vild med det hele, som giver mig lyst til at hoppe i alt det lækre træningstøj! Kollektionen indeholder en række virkelig smukke og ikke mindst feminine sports-bher, lækkert træningstøj i form af leggnings, shorts, toppe og en række skønt og behageligt afslapningstøj. Priserne er helt fair og du kan altså finde en lækker bh til kun 269,95 kr. som min smukke sports-bh koster. (Jeg vil anbefale jer at købe et nummer større end i normalt bruger!)

Caro_e_

Jeg tror det her er den smukkeste sports-bh, som jeg nogensinde har set. Jeg er vild med materialerne og jeg er vild med pasformen, som self. er det vigtigste når du køber en sports-bh. Men altså lækkert træningstøj, gør bare træningen sjovere og lidt mere motiverende ikke? Se hele Caro_e_s sportskollektion på Hunkemöllers hjemmeside og lad dig inspirere til en sjovere og langt mere fashionable træning!

LÆS OGSÅDe bedste Bher findes hos Hünkemöller

Udover dette lækre sæt, har jeg fået endnu en lækker ting fra kollektionen, kan i mon gætte hvad det er?

rfsu Love & Energy, kosttilskud til kvinder:

Får at få mere energi, har jeg sat mig for at prøve kosttilskudet Love & Energy, som med sin sammensætning af vitaminer, mineraler og antioxidanter, skulle bidrage til øget energi og mindsk træthed. Som mor til en lille pige på 1,5 år og i travl hverdag, er det ikke altid mit energiniveau er det højeste og lange hyggelige aftenener er der ikke mange af (Jeg falder nemlig i søvn på sofaen omkring kl.21) Øv… Jeg vil nu prøve 3 tabletter dagligt, og håber de kan give mig mere energi til bl.a. træning.  Har i prøvet kosttilskudet?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Shit den er smuk! Og hallo for nogle billeder ? du er så stjerne god til det der jo!!!

  27. august 2017 at 16:17
 • Reply Juliana

  Ved du om der er udtagelige indlæg i sports bh’en?

  11. september 2017 at 5:38
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.