FASHION,  Outfit

Det fineste leopard sæt fra butik Garbo + en lækker rabatkode

butik Garbo

butik Garbo/ Indlægget indeholder reklame

NEDERDEL: MBYM // BLUSE: MBYM/ STØVLER: VRS / TASKE: GUCCI / BÆLTE: GUCCI

Hej piger, jeg håber at i har haft en dejlig weekend?
Jeg har indgået et spændende samarbejde med butik Garbo, som har webshoppen www.garbo-viborg.dk og jeg har i den forbindelse været så heldig at modtage dette alt for smukke bordeaux leopardsæt fra MbyM. Dem af jer som kender mig, ved at jeg har en svaghed for alt med leopard og dette sæt er lige efter min smag, den fine bordeaux farve er yderst feminin og perfekt til efteråret. Jeg elsker sæt, men elsker også at man kan kombinere det på mange måder, jeg leger nemlig med tanken om at tilsætte nederdelen en stor crunchy strik eller bruge overdelen til et par ribbede jeans.

Sættet jeg har på forhandles som sagt på webshoppen www.garbo-viborg.dk og i den fysiske butik i Viborg. Butik Garbo har et virkelig lækkert udvalg af skønne mærker, som bl.a. MbyM, Lee, Modström, Y.A.S., Just Female, Noisy May, Vila og mange mange andre.

Jeg har fået lov til at dele en lækker rabatkode med jer, koden “NBRB15” giver 15% på hele jeres køb hos butik Garbo, SE DET STORE UDVALG HER  Koden er gyldig d. 28/8-30/8-2017. Butik Garbo har desuden fri fragt ved køb for blot 300kr.

 

butik Garbo

Hvis det ikke var for den enorme værkstedsregning vi lige har fået (vel og mærket 2. værkstedregning på en måned!) havde jeg helt sikkert klikket denne gule og gudesmukke kjole hjem fra Y.A.S. Jeg ville elske at have den med til københavn i weekenden, hvor jeg bl.a. skal til et bloggerevent og et par møder rundt omkring i byen. Kjolen ville være super fed med et par rå støvler, bare ben, en ruskindsjakke og en fedora hat. Y.A.S. er virkelig et mærke jeg elsker, de laver virkelig fede styles, bl.a. skønne feminine kjoler som den gule (link længere oppe) og denne fine blomstrede sag. Det bedste af det hele er at priserne er fair og vi kan alle være med, hvis man da ikke har en bil som skal repareres, ØV!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk