Follow:
OUTFIT

Det fineste leopard sæt fra butik Garbo + en lækker rabatkode

butik Garbo

butik Garbo/ Indlægget indeholder reklame

NEDERDEL: MBYM // BLUSE: MBYM/ STØVLER: VRS / TASKE: GUCCI / BÆLTE: GUCCI

Hej piger, jeg håber at i har haft en dejlig weekend?
Jeg har indgået et spændende samarbejde med butik Garbo, som har webshoppen www.garbo-viborg.dk og jeg har i den forbindelse været så heldig at modtage dette alt for smukke bordeaux leopardsæt fra MbyM. Dem af jer som kender mig, ved at jeg har en svaghed for alt med leopard og dette sæt er lige efter min smag, den fine bordeaux farve er yderst feminin og perfekt til efteråret. Jeg elsker sæt, men elsker også at man kan kombinere det på mange måder, jeg leger nemlig med tanken om at tilsætte nederdelen en stor crunchy strik eller bruge overdelen til et par ribbede jeans.

Sættet jeg har på forhandles som sagt på webshoppen www.garbo-viborg.dk og i den fysiske butik i Viborg. Butik Garbo har et virkelig lækkert udvalg af skønne mærker, som bl.a. MbyM, Lee, Modström, Y.A.S., Just Female, Noisy May, Vila og mange mange andre.

Jeg har fået lov til at dele en lækker rabatkode med jer, koden “NBRB15” giver 15% på hele jeres køb hos butik Garbo, SE DET STORE UDVALG HER  Koden er gyldig d. 28/8-30/8-2017. Butik Garbo har desuden fri fragt ved køb for blot 300kr.

 

butik Garbo

Hvis det ikke var for den enorme værkstedsregning vi lige har fået (vel og mærket 2. værkstedregning på en måned!) havde jeg helt sikkert klikket denne gule og gudesmukke kjole hjem fra Y.A.S. Jeg ville elske at have den med til københavn i weekenden, hvor jeg bl.a. skal til et bloggerevent og et par møder rundt omkring i byen. Kjolen ville være super fed med et par rå støvler, bare ben, en ruskindsjakke og en fedora hat. Y.A.S. er virkelig et mærke jeg elsker, de laver virkelig fede styles, bl.a. skønne feminine kjoler som den gule (link længere oppe) og denne fine blomstrede sag. Det bedste af det hele er at priserne er fair og vi kan alle være med, hvis man da ikke har en bil som skal repareres, ØV!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Tina KH

  Flot sæt og det klæder dig super smukt, god farve til dig:-)

  28. august 2017 at 8:13
 • Reply Helle

  Wow et sæt! Det må jeg have – lige min stil. Tak for tip (og rabatkode!) 🙂

  28. august 2017 at 8:52
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor ser du bare godt ud! Og Hey de støvler ?❤️
  Du ville også have set smashin’ ud i den kjole! GLÆDER mig til vores tur #4dage ??☺️

  28. august 2017 at 10:36
 • Reply Satina Wandel

  Jeg er også selv en med svaghed for leopardprint! Super lækkert sæt og fed farve 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  28. august 2017 at 13:02
 • Reply Chanette

  Jeg har selv en virkelig stor svaghed for leopard print! Nederdelen og toppen er jeg fuldstændig tosset med. Det klæder dig SÅ godt <3

  28. august 2017 at 13:11
 • Reply Lykke

  Flot sæt! Er vild med de bælte ? det ønsker jeg mig så meget !

  28. august 2017 at 13:38
 • Reply Simone

  Wow jeg er vild med farven og leopard printet! <3

  28. august 2017 at 17:59
 • Reply Frk. Mejer

  Hvor er det og du bare fin!

  28. august 2017 at 18:16
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.