FASHION,  Outfit

I denne uge skal jeg, undvære Clara i 2 dage, til København, drikke vin og…..

I denne uge skal jeg

BLAZER: ZARA // JEANS: VRS // TASKE: MULBERRY // BÆLTE: GUCCI // RING: CARRÉ // T-SHIRT: SELECTED // SOLBRILLER: CÉLINE

 

Der sker rigtig mange spændende ting for tiden og jeg glæder mig til at dele en hel masse med jer, når de sidste par ting er helt på plads.

I denne uge skal jeg bl.a. til København for at deltage i et event, besøge et par PR-bureauer og hygge mig i selskab med Eline & Linda, vi køre fredag morgen og har hele fredagen og lørdagen til hygge, shopping, event og vin! Jeg glæder mig virkelig, men samtidig har jeg det virkelig mærkeligt med at jeg skal være væk fra Clara i 2 dage, puha – jeg får helt ondt i maven og savner hende allerede  ved tanken. Selvom det bliver et par hårde dage, giver det altså også en masse på overskudskontoen, når man kommer lidt ud. Eline og Linda er simpelthen så skønne at være sammen med og jeg glæder mig til højthumør og tøsesludder i lange baner!

Jeg har ikke så mange planer udover København denne uge og det er virkelig dejligt. Clara sover nemlig ikke fantastisk godt for tiden og jeg døjer stadig med voldsomme smerter i maven – så energiniveauet er på ingen måde i top. De mange friaftener bliver derfor brugt på praktiske ting, som oprydning i vores tøjskabe, indretning af mit kontor/Walk in og The Royals på Viaplay (Hvis i er vild med Gossip Girl, bør i virkelig se denne serie – Jeg elsker den!)

Og husk lige at jeg altså har en virkelig lækker rabatkode til jer, den kan i finde i indlægget lige HER

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.