FASHION

Farverige efterårsfavoritter med rabatter!

efterårsfavoritter

1. Gul kjole: Y.A.S.  // 2. Strik m. flæser: MbyM // 3. Space Girl T-shirt: MbyM // 4. Nederdel: Vila // 5. Biker jakker: Noisy May // Kjole: Modström

 

Godmorgen piger, som sagt har jeg indgået et samarbejde med webshoppen Garbo-viborg.dk  og jeg vil i den forbindelse dele et par af mine efterårsfavoritter med jer, som i oven i købet kan spare 15% på hele dagen i dag. I skal blot anvende koden “NBRB15” ved check out! Jeg har selv fået fingrene i det her smukke leopard sæt. 

Jeg elsker mørke farver og derfor er efteråret nok også min yndlings sæson, hvis vi ser bort fra blæst og regn. Denne sæson kan vi på ingen måder komme uden om de fine flæser, som vi har set på både bukser, bluser og kjoler – og når vi snakker farver er både rød og gul noget vi kommer til at se meget mere til, både hen over efteråret og vinteren og til foråret og jeg elsker det.

Jeg er som sagt helt forelsket i den gule kjole fra Y.A.S. som både kan fungere med bare ben og jeans under til de kølige dage, den må meget gerne flytte ind hos mig, jeg elsker smukke kjoler og det må man virkelig sige denne fra Y.A.S. er, Y.A.S laver generelt en masse lækre styles til overkommelige priser.

Hvis i befinder jer i Viborg området i morgen, kan jeg anbefale jer at smutte forbi Garbos nye butik (Vestergade 11, TV – 8800 Viborg) Hvor der vil være masser af gode rabatter og mulighed for at købe bl.a. Lee Jeans, Modström Kimono og meget andet for KUN 10kr. Vildt ikke, i kan se meget mere om eventet HER?

Hvis i ikke er i området kan i jo for at finde jeres egne efterårsfavoritter på hjemmesiden og gøre brug af rabatkoden “NBRB15”. Rigtig god onsdag til jer alle!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk