Follow:
BEAUTY

Goodiebox the Members Box

 

Okay, okay…. Det her er måske den smukkeste box Goodiebox har lavet og indholdet denne måned er bestemt heller ikke dårligt!
Goodiebox har teamet op med 4 helt almindelige medlemmer, derfra navnet “The members box” Boksen indeholder 7 produkter, hvor hele 5 af dem er fullsize. Goodiebox the Members box kan bestilles lige HER til 169 kr. inkl. forsendelse (BRUG KODEN: 2FOR1EUROW, og få en boks gratis). Denne boks har en værdi af 650 kr. Lad os kigge lidt på hvad denne box indeholder….

Goodiebox the Members box

NAILS INCRidge Filling Base Coat ELLER  Top Coat – vejl. udsalgspris 145 kr. (full size)
Jeg fik Ridge Filling Base Coat, hvilket jeg er super glad for. Jeg har længe været på udkig efter en lækker Base Coat og denne fra NAILS INC har jeg virkelig store forventninger til. I kan læse mere om NAILS INCs smukke og effektive lakker i mit indlæg her .


OLE HENRIKSEN: Counter Balance Oil Control Hydrator, 7 ml. – vejl. udsalgspris 385 kr. for 50 ml. + Find Your Balance Oil Control Cleanser 29 ml.
– vejl. udsalgspris 195 kr. for 147 ml.
Jeg eeeelsker Ole Henriksens produkter og har endnu ikke prøvet et O.H. produkt som jeg ikke har været vild med. Derfor glæder jeg mig også til at forkæle mig selv og min hud med. Produkterne her er helt nye og først lige kommet til Danmark nu. Produkterne er til kombineret og fedtet hud og har en skøn og frisk duft. Især Counter Blaance Oil Control Hydrator glæder jeg mig til at prøve, da den skulle reducere porernes størrelse!

Goodiebox the Members box

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY: Eye Lash Curler – vejl. udsalgspris 60 kr. (full size)
Jeg har ikke ejet en Eye Lash Curler siden jeg gik i Gymnasiet og dengang var jeg dybt afhængig af vippebukkere. Denne er super fin og ikke mindst tøset, i den skønneste rosaguld fave. The Vintage Cosmetics Company laver virkelig fine redskaber i det skønneste Vintage Look og i bør virkelig tjekke deres hjemmeside ud lige HER

PIXI by Petra: MultiBalm – vejl. udsalgspris 110 kr. (full size)
Den her, er altså lidt sjov… Det ligner en gigantisk læbepomade og den kan bruges både på kinderne, læberne og øjenlågene. Den fungere rigtig godt alle steder, jeg er dog ikke fan af denne farve på øjenlågene, men på læberne gør den det super godt, det samme er gældende på kinderne – jeg vil dog til en hver tid fortrække ikke fast produkt på mine kinder, da jeg synes det er nemmere at styre.

MIQURA: Premium Foot Mask – vejl. udsalgspris 69 kr. (full size)
Miqura laver virkelig lækre produkter, det er ikke første gang Miqura levere produkter til Goodiebox og jeg er vild med det. Denne fodmaske skulle være super til trætte og ømme fødder og jeg regner med at tage min i brug på søndag, da mine fødder sikkert er godt trætte efter et par spændende og hårde dage i København….
I kan forresten læse mere om Miqura i indlægget her, jeg har nemlig været til det fineste Miqura event tidligere på året!

 

EMITÉ MAKE UP: Millesis Active Eye Light – vejl. udsalgspris 190 kr. (full size)
Concealer til brug under øjnene, den skulle eftersigende kunne bruges til at lysne mørke rander under øjnene og pleje huden omkring øjnene. Emballage er virkelig fin og produktet føles lækkert på huden. Mine trætte morøjne kunne dog bruge en concealer med bedre dækkeevne! .

Goodiebox the Members box

I kan stadig nå at bestille jeres Goodiebox the Members box lige HER. Men skynd jer piger, boksen kan kun købes til den 20. September. Rigtig god aften skønne piger!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply kathrine

  Sikke en fin goodiebox! Der er godt nok mange fine sager med <3.

  God torsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  31. august 2017 at 18:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.