FASHION

Lørdagstip billige, lækre og rå buckle boots fra VRS

Buckle boots
BUCKLE BOOTS: VRS

// Indlægget har sponsoreret indhold

Vi må desværre se det i øjnene…. Efteråret er lige om hjørnet og en kold tid med lækre støvler og lune strikketrøjer venter. Jeg er bortset fra blæst og regn stor fan af efteråret, jeg elsker nemlig at gå i støvler og pakke mig ind i store halstørklæder, store stik og hygge med stearinlys, dyner og film i stuen.

Så hvis du ligesom mig er vild med buckle boots, men ikke har knap 3000 kr. til at smide efter et par af de smukke og populære Toga Pulla støvler. Så kan jeg anbefale jer en tur i Bilka i dag, for der kan i nemlig finde disse smukke støvler fra VRS til kun 199 kr. så bliver det simpelthen ikke billigere. (Men skynd jer, der er rift om dem) Støvlerne kan muligvis også opstøves i føtex, hvor de var i avisen i sidste uge. Støvlerne er naturligvis ikke i ægte skind, men jeg synes nu det fake-ruskind her er super fint og jeg er sikker på jeg kommer til at bo i dem her hen over efteråret. I har måske allerede set mig i dem i indlægget “Det fineste leopard sæt og en lækker rabatkode”? 

Buckle boots

Buckle boots

Vidste i at VRS levere op mod 100 nye styles til Bilka og føtex om ugen?
Da jeg var til møde med VRS i sidste uge, fik jeg en forsmag på de kommende efterårsstyles og i kan godt glæde jer, der vil bl.a. komme smukke sæt, slå-om-kjoler og farverige glitter strømper til 10 kr.!! (dem kan du finde i butikken nu!)

Jeg håber i nyder weekenden, jeg selv tilbringer den i København med Linda og Eline og i kan tro at vi hygger os – dagen igår blev brugt på bl.a. møder og god mad og vin og i dag skal vi shoppe og lege turister inden vi skal til event og køre tilbage mod Aalborg.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.