Follow:
OUTFIT

Ternet blazer og skønne loafers + en snak om min tur til København

tur til København  

Jeans: VRS / Loafers: ASOS / Bag: Mulberry / Sunnies: Céline / Blazer: Zara Similar / T-shirt: Selected / Bælte: Gucci / Armbånd: Agerbo Design

Okay, her kommer der billedespam…. Billederne er fra forrige uge hvor Eline og jeg var til møde i Århus med VRS, jeg var hoppet i min nye blazer, som jeg egentlig havde glemt jeg havde købt på min tur til sverige tidligere på året, kender i det?

tur til København

Jeg må indrømme at jeg stadig er lidt træt efter min tur til København med Eline og Linda, jeg ramte Aabybro natten til søndag kl. 03.40 og skulle tidligt op da Sonni skulle løbe halvmarathon og jeg skulle igen tilbage til morrollen. Vi havde en hel fantastisk tur til storbyen hvor der ikke blev brugt meget tid på afslapning. Vi brugte vores weekend på et par spændende PR møder, frokost med Chau og Louise på Palæo, spiste på Llama som har de smukkeste lokaler, men maden var ikke noget at råbe hurra for! Kørte cykel taxa,  fik shoppet lidt og var til det hyggeligste event med Depend Cosmetics på Cantina, er sted som virkelig kan anbefales hvis i kommer til København. Jeg er i gang med at forberede et indlæg om vores tur til København.

tur til København

I morgen skal jeg til madklub med pigerne og jeg glæder mig til at se dem alle igen, fredag skal jeg i Zoo og lørdag står den på 2x fødeselsdag. Har i spændende planer for ugen?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply kathrine

  Det så også rigtig hyggeligt ud med jeres weekend tur til København! Og hvor ser du godt ud i ternet ;-).

  God tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  5. september 2017 at 8:12
 • Reply Eline Tychsen

  Wauw, du ser simpelthen så stjerne godt ud på de her billeder smukke!!!!!!
  Og tak for en hyggelig tur <3

  5. september 2017 at 9:15
 • Reply Isabella Pernille

  Wauw hvor er du smuk!!!! Jeg er vild med dit outfit, og jeg er altså SÅ misundelig på dit bælte 😀 <3

  6. september 2017 at 6:27
 • Reply Camilla Christine

  Så lækkert et outfit. Det skriger bare GIRL BOSS.

  // Camilla Christine
  http://www.blogbycc.dk/2017/09/540-sma-nale-i-ansigtet-gr-det-ondt.html

  7. september 2017 at 10:06
 • Reply Camilla

  Virkelig flot outfit! <3

  7. september 2017 at 10:24
 • Reply Emma

  Ih, sikke en lækker blazer! Elsker hele looket.

  http://kaffeogkjoler.dk/

  7. september 2017 at 11:01
 • Reply Satina Wandel

  Det lyder som, at der har været nok at se til på din tur til København 😀
  Er helt vild med din blazer! Kender godt de dér køb, man lidt “glemmer” og så bliver man helt glad, når man genopdager dem.

  http://nouw.com/satinawandel

  7. september 2017 at 18:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.