FASHION,  Outfit

Ternet blazer og skønne loafers + en snak om min tur til København

tur til København  

Jeans: VRS / Loafers: ASOS / Bag: Mulberry / Sunnies: Céline / Blazer: Zara Similar / T-shirt: Selected / Bælte: Gucci / Armbånd: Agerbo Design

Okay, her kommer der billedespam…. Billederne er fra forrige uge hvor Eline og jeg var til møde i Århus med VRS, jeg var hoppet i min nye blazer, som jeg egentlig havde glemt jeg havde købt på min tur til sverige tidligere på året, kender i det?

tur til København

Jeg må indrømme at jeg stadig er lidt træt efter min tur til København med Eline og Linda, jeg ramte Aabybro natten til søndag kl. 03.40 og skulle tidligt op da Sonni skulle løbe halvmarathon og jeg skulle igen tilbage til morrollen. Vi havde en hel fantastisk tur til storbyen hvor der ikke blev brugt meget tid på afslapning. Vi brugte vores weekend på et par spændende PR møder, frokost med Chau og Louise på Palæo, spiste på Llama som har de smukkeste lokaler, men maden var ikke noget at råbe hurra for! Kørte cykel taxa,  fik shoppet lidt og var til det hyggeligste event med Depend Cosmetics på Cantina, er sted som virkelig kan anbefales hvis i kommer til København. Jeg er i gang med at forberede et indlæg om vores tur til København.

tur til København

I morgen skal jeg til madklub med pigerne og jeg glæder mig til at se dem alle igen, fredag skal jeg i Zoo og lørdag står den på 2x fødeselsdag. Har i spændende planer for ugen?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.