Follow:
LIFESTYLE

København tur/retur – event, møder, shopping og venindehygge!

Klokken ca. 8.00 susede Linda og Kirsten (Lindas skønne Fiat 500) henover Nørresundby torv, for at samle mig og efterfølgende Eline op – derefter gik turen til København, kun afbrudt af en enkelt tissepause, så godt! Bilen var fyldt, vi havde alle pakket en smule for meget, sådan er det vel med piger?

Vi ramte København ved middags tid og nåede lige at aflevere bagagen på hotellet i Kastrup, friske make uppen og inden vi sprang på Metroen og kørte direkte til København…..

Eline havde en aftale hos Holm & Bertung, imens nød Linda og jeg en salat fra 7/11  i solen (De kan i øvrigt anbefales og koster kun 25 kr.) Derefter havde vi travlt… Næste besøg var hos Dahl PR. et sted man altid bliver taget godt i mod og hygget om. Vi fik kigget lidt på nyhederne (de har fået en hel del nye brands siden vi besøgte dem i Januar) bl.a. de smukke Fourrure pelssko, som jeg virkelig er forelsket i – er de ikke fede?

København

Efterfølgende havde vi et møde ved PR Connect, et sted jeg havde set frem til at besøge, men pga. vores pressede tidsplan kom vi desværre alt alt for sent, de søde piger viste os rundt i de smukke lokaler og vi fik et indblik i de mærker de repræsentere. Vi så bl.a. den nye kollektion fra Margit Brandt, som virkelig var lækker. Showroomet var fyldt med lækre strik, en sand fornøjelse for en som mig, som nærmest bor i strikketrøjer året rundt!

København

Om aftenen tog vi ud og spiste på Llama, hvilket ikke var den bedste oplevelse… Vi drak en masse vin og kørte i cykeltaxa, som i måske så på min Instastory @Liselottea. Ja, vi hyggede os virkelig og jeg nød venindetid, restaurantbesøg og shopping….

København

Lørdag stod på shopping… Jeg har været rigtig god til at forkæle mig selv her på det sidste, jeg har bl.a. købet det populære Gucci bælte  og en Burberry Trenchcoat, så det  blev ikke til meget shopping for mit vedkommende. Jeg kom kun hjem med en gul strik, som jeg er så glad for. Den får i snart at se, det er lidt vildt med alle de farver jeg har indført på det sidste!

Der udover mødtes vi med Louise og Chau til frokost på Palæo, jeg har fulgt med hos dem begge lige så længe jeg husker og det var så dejligt endelig at møde dem.

Om aftenen skulle vi til event med Depend Cosmetics, og det var egentlig derfor hele den her tur blev arrangeret. Eventet blev holdt på Cantina, et sted jeg varmt kan anbefale hvis i besøger København. Vi blev forkælet med drinks, lækker mad, goodiebags og hyggede os ellers blandt de mange andre bloggere. Det var helt trist at vi skulle tilbage mod Aalborg den aften, da jeg godt ville have haft et glas vin mere, en cocktail eller to og tilbage til den lækre hotelseng!

Som i kan se havde vi en virkelig skøn tur og jeg glæder mig allerede til vi skal afsted igen. Veninder, shopping, events og vin er altså bare en god kombination!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er det et fedt indlæg ❤️☺️ Og elsker billederne!!!!!!

  7. september 2017 at 19:24
 • Reply Louise Lullumut

  Det var godt, at I havde en god tur, og hvor var det dejligt endelig at hilse på dig 🙂 <3

  7. september 2017 at 19:41
 • Reply Mama Brown

  Elsker billederne, så flot arbejde! ❤️
  Tak for en dejlig tur ❤️

  7. september 2017 at 20:56
 • Reply Michelle

  Det lyder super dejligt! <3

  8. september 2017 at 11:01
 • Reply Camilla Christine

  Ligner det har været en god tur. <3.
  Især der hvor PR firmaerne har hjemme ser hyggeligt ud!

  8. september 2017 at 11:48
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.