Follow:
LIFESTYLE OUTFIT

Søndags chill i verdens dejligste jumpsuit

jumpsuit

Jumpsuit: HKMX by Caro_e_ 

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg har Hunkemöller har teamet op med en række bloggere, bl.a. tyske Caro_e_, som har designet den skønneste sportskollektion, som jeg er helt vild med. Kollektionen indeholder en række fine og ikke mindst feminine sports-bher, lækkert træningstøj i form af leggings, shorts, toppe og en række skønt og behageligt afslapningstøj, som denne virkelig fine jumpsuit med skønne detaljer. 

Herhjemme er søndag lig med praktiske gøremål og hygge. Det bærer mit søndagsoutfit for det meste også præg af. Jeg har nærmest levet i denne skønne jumpsuit fra Caro_e_s kollektion, siden den dumpede ind af døren. Den er virkelig behagelig og super lækker og stylish. Det er sjældent jeg kan finde pænt og behageligt afslapningstøj, men med denne har Caro_e_ har virkelig ramt plet!

Jumpsuiten koster 449 kr. MEN lige nu kan du købe 2 stk. HKMX produkter for kun 400 kr. (se det lækre udvalg lige på hjemmesiden) Jeg overvejer selv at klikke et par træningsleggins og en yogamåtte hjem, så jeg kan få ordentlig gang i hjemmetræningen.

 

 

Dagen i dag er brugt på en hulens masse rengøring, en tur i Bauhaus, på bagagerumsmarked og til sidst pizza hos mine forældre. Nu sidder vi klar i sofaen med et glas iskold cola og venter på  Zulu comedy galla, ruller over skærmen. Jeg elsker virkelig det show, og er vild med Nikolaj Kaas endnu engang er vært. Og ja, så krydser jeg fingre for at Mick Øgendahl løber med titlen som årets komiker, han fortjener den virkelig! Er i enige?

Jeg har forresten fået en ny bog ind af døren fra Gyldendal “Venus”, den glæder jeg mig til at læse og hvis den er god skal jeg nok smide den op her på bloggen. Rigtig god aften til jer alle!

/ Liselotte

(Indlægget er lavet i samarbejde med Hunkemöller )

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply kathrine

  Ej hvor ser den bare for lækker og blød ud! Hader at jeg aldrig kan passe sådan noget tøj, fordi jeg har så korte ben.. Så svømmer jo nærmest i det hele, haha 🙂

  Rigtig god mandag :).
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  11. september 2017 at 7:14
 • Reply Mama Brown

  Din lækre mama! Det lyder som verdens bedste søndag! ❤️

  11. september 2017 at 8:15
 • Reply Julie Mænnchen

  Ser også super lækkert og hyggeligt ud 🙂

  12. september 2017 at 7:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.