Follow:
BEAUTY

En snak om ren hudpleje fra Ecooking og den populære Derma Roller

 

ECOOKING FORHANDLES HOS BILLIGVOKS.DK

Jeg har længe gerne ville prøve Ecoockings produkter, efter at have set og læst om dem på div. blogs og Instagram profiler, så da Billigvoks.dk tilbød mig at prøve et par af produkterne takkede jeg pænt ja. (Se det lækre udvalg HER) Jeg må indrømme at, det var rigtig svært for mig at vælge hvilke produkter jeg vil prøve, da udvalget er så stort og spændende. Valget faldt dog på deres Derma roller og deres Super Serum. Jeg har nemlig længe gerne ville prøve en Derma Roller.  Men samtidig var jeg også en smule “bange”, for altså hvem pokker kører frivilligt rulle med 540 nåle hen over ansigtet?  Jeg må indrømme at jeg havde det svært ved at teste den og måske heller ikke lige frem det oplagte valg for en som mig, som hader nåle! Men jeg fik da taget mod til mig og ja, det gjorde ikke ondt overhovedet……

Derma roller:
Men hvad skal sådan en Derma Roller så egentlig gøre godt for? Derma Roller skulle være en effektiv behandling mod acne, ar og rynker. Denne Derma Roller er en 0,5 mm. og er derfor egnet til ansigt, hals og bryst. De små nåle penetrere hudens overflade uden at nå nerveenhederne, dvs. at behandlingen er smertefri. På den måde bliver ar, rynker, fine linjer og pigmentpletter reduceret og optagelsen af hudplejeprodukter bliver fremmet med op til 100 %. vildt ikke? Der udover fjerner den døde hudceller og huden går igang med at genopbygge sig selv.

Sådan anvender du din Derma roller:
– Start med at rense dit ansigt, din hud skal være helt ren så der ikke kommer skidt og make up rester ned i huden.
– Rens derefter din Derma roller.
– Kør der efter din Derma roller hen over ansigtet, uden at presse.
– Anvend derefter serum og slut af med din fortrukne ansigtscreme.
– Afslut ved at rense din Derma roller igen.
– OBS. Man bliver rød i huden efter brug, så jeg vil klart anbefale at Derma rolleren anvendes om aftenen inden sengetid!

HUSK at hold din Derma Roller ren! Den skal rengøres før og efter hver behandling. Det gøres ved at blade 100% alkohol med vand i forholdet 1:1 (Der følger en lille flaske med i sættet, hvor du kan blande det i)

Ecookings Dermaroller koster 599 kr. og forhandels hos Billigvoks.dk

Serum:
Jeg elsker lækre serumer og det er måske endda et af mine yndlings beautyprodukter. Det er nemlig i serumen mange af de effektive stoffer findes, altså de stoffer, som virkelig gør noget godt for din hud. Denne Super Serum fra Ecooking modvirker og forbygger acne og urenheder i huden og hvordan gør den så det? Serummet forhindre bakterier i at leve og former sig på hudens overflade. Serummet efterlader huden med en ren og smuk finish.

Serumet skal påføres lige efter brug af Derma Rolleren og HUSK for guds skyld at have rene hænder, du har jo lige åbnet alle porerne i huden. Derefter kan du afslutte med din ansigtscreme.

Om firmaet Ecoocking:
Til dem af jer, som ikke kender til Ecooking, kan jeg fortælle jer, at de producerer eksklusive hudplejeprodukter, til fair priser hvor vi alle kan være med. Deres produkter er baseret på naturlige ingredienser, de er 100% veganske, fri for parabener og farvestoffer. Ja, faktisk er så rene at de kan anvendes i madlaving og det er jeg altså ret vild med!

Jeg er fan af Ecooking og disse produkter. Jeg skal helt sikkert prøve andre produkter fra Ecooking i fremtiden, bl.a. vil jeg gerne prøve dere A-Vitamin serum, som ligner små fine perler og deres Lip Scrub, så jeg kan få bløde læber. Så hermed et par ønsker til min fødselsdag i oktober, hvor jeg fylder 29år.

LÆS OGSÅ: Farvel til trætte og stressede øjne, Dermalogica Stress Positive Eye Lift

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.