Follow:
OUTFIT

Den populære slå om kjole fra Veromoda (Med link)

slå om kjole fra Veromoda

KJOLE: VEROMODA / STØVLER: VRS / TASKE: GUCCI / UR: SEEKER

Godmorgen piger.
Først var det Ganni som lavede det smukke grønne print, som alle drømte om og blev revet væk. Nu er det den populære slå om kjole fra Veromoda, som alle vil have og som også er revet væk fra butikker og nettet. Men i kan altså stadig nå at få fingeren i en lige her.
Jeg har den både i grøn og i sort, og for det ikke skal være løgn, har jeg også en rød, den er dog fra Gina Tricot.

Jeg er helt vild med den fine slå om kjole fra Veromoda, som har en fin længde både til bare ben, som jeg har her på billederne, men også med jeans under til efteråret og vinteren. De har virkelig lavet en fantastisk stykke tøj her og jeg er glad for jeg ejer hele to farver!

Jeg er i dag så heldig, at min veninde Maria har inviteret mig ud og spise til aften. Det glæder jeg mig meget til. Der findes ikke noget bedre end venindehygge og Maria er simpelthen det bedste selskab man kan ønske sig. Inden vi skal mødes til aftensmad skal jeg have ordnet et par køb inde i byen, det er 100 år siden jeg har været i Aalborg or at shoppe (Jeg fortager mig mest køb på nettet lige for tiden, det er simpelthen så dejlig let og farligt.) Men i en stresset hverdag er det yderst sjældent jeg kan nå ind til byen inden for butikkernes åbningstider.

slå om kjole fra Veromoda

Billederne her er taget i sidste uge, hvor jeg havde bare ben – ja der var altså 20 grader i København. Det var så lækkert, Linda og jeg nød en salat i solen, mens Eline var til møde, vi drak hvidvin med udsigt til Nyhavn og hyggede, grinede og nød det at være væk fra hverdagensstress!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  SMUK!!!!!!!!!!!!

  12. september 2017 at 7:53
 • Reply Emma

  Hvor er den altså bare smuk!

  12. september 2017 at 9:26
 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor er den smuk til dig! <3

  12. september 2017 at 11:28
 • Reply Mama Brown

  Du er så lækker, altså ❤️❤️❤️
  Dejlig, dejlig tur! Tak for dig!

  12. september 2017 at 13:47
 • Reply Satina Wandel

  Den er så fin!
  Lyder hyggeligt med en tur ud at spise 😀 <3

  http://nouw.com/satinawandel

  12. september 2017 at 14:27
 • Reply Vejen til Birkin

  Jeg er vild med slå-om kjoler og dette er bestemt en fin én af slagsen

  /Annette

  12. september 2017 at 20:44
 • Reply Sofie

  Åååååh, hvor er den PÆN!
  (Man kan næsten ikke lade være med at smide den i kurven…)

  13. september 2017 at 11:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.