Follow:
Clara's corner

Plantoys – lærerigt legetøj i stuen?

/ Indlægget er lavet i samarbejde med Filur


Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har delt lidt med Clara her på bloggen og det er egentlig mærkeligt, da hun er den der fylder og betyder aller mest i mit liv…. I dette indlæg vil jeg snakke om pænt legetøj og indretning.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at vi ville have stuen fyldt med farverigt og larmende legetøj, eller at jeg ville kaste flere tusinde kroner efter et stykke skumgummi (også kaldet bObles). Som i alle andre hjem hitter noget legetøj bare mere end andet, herhjemme er især Duplo og legekøkkenet et kæmpe hit. Clara elsker at bygge/vælte lego ud over det hele. Men hvad der er endnu bedre er, at lege med legekøkkenet og alt den fine legetøjsmad i træ, som hun efterhånden er ved at have. Vi har et ganske almindelig legekøkken fra Ikea, stående i stuen/køkkenet, hvor vi har købt og fået en masse lækkert tilbehør i form af legetøjsmad i træ, bl.a. fra Plantoys. Med lækkert tilbehør kommer man virkelig langt, og et ellers så kedeligt standart køkken kan få helt nyt liv og blive langt mere spændende (Jeg går med tanken om at male det og gøre det mere personligt – et oplagt efterårsprojekt!)

Plantoys laver det lækreste legetøj i træ og udover alt det fine legetøjsmad fra mærket, har vi også en fin lyserød sparegris og badelegetøj i aller bedste og fineste kvalitet. Find flere PlanToys-produkter her. til at opbevare alt legetøjet til køkkenet, har vi købt små fine frugtkasser som er pæne at have stående fremme og praktisk for børnene at transportere legetøjet i.

Jeg er stor fan af trælegetøj, vidste i fx. at trælegetøj er mere hygiejnisk end plastik? og at trælegetøj kan holde til meget mere end plastisk? Trælegetøj indeholder heller ikke skadelige stoffer.

Plantoys

Clara fik legekøkken lige inden hun blev et år og vi har de sidste mange måneder brugt flere timer på at lege i køkkenet. Det er altså virkelig sjovt at sidde og iagttage alt det hun allerede nu ved om køkkenet, om at lave mad. Legetøjsmad er super lærerigt og vi øver bl.a. i at sige hvad de ting hedder.

Plantoys

Hvis i også er interesseret i lækkert kvalitets legetøj, fine ting til børneværelset, til puslepladsen, en klapvogn eller bare en lækker gave så se mere i Filur’s webshop .De har virkelig et fint udvalg, og jeg har fundet et par fine ting, vi skal have klikket hjem til efteråret bl.a. et regnslag til vores City Elite klapvogn.

Rigtig god onsdag til jer alle, fik jeg nævnt at jeg ser frem til weekend?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Haha ej men hun er så pisse hamerende lækker <3 Og hvad sker der for en fotogen datter ud har dig? Som mor så datter <3

  13. september 2017 at 19:42
 • Reply Stine / Lille My

  Hun er SÅ sød! <3

  20. september 2017 at 14:22
 • Leave a Reply