Follow:
OUTFIT

En skøn weekend fyldt med overraskelser

overraskelser

KJOLE: MUNTHE // TASKE: MULBERRY / STILETTER: VAGABOND //

Det har været en dejlig weekend, fyldt med overraskelser. I fredags blev jeg nemlig overrasket af Sonni, som stod klar med den smukkeste buket blomster, da jeg kom hjem og havde arrangeret pasning af Clara, så vi kunne nyde en aften ude med cafe besøg efterfulgt af en tur i biografen for at se IT.

Lørdagen blev brugt i selskab med Clara, vi fik ordnet en masse praktiske ting, fik gået en dejlig lang tur i det skønne vejr, bagt pølsehorn og plantet efterårsplanter ud foran døren og ellers bare hygget.

I dag smutter vi en tur hjem til mine forældre, for at spise frokost og jeg har et ærinde i Storcenteret som jeg skal nå inden vi suser hjem for at hygge med Sonni, som har været i Sæby siden lørdag morgen.

overraskelser

overraskelser

Billederne her er fra Eline, Lindas og min dejlige tur til København – jeg var hoppet i et par stiletter et sjældent syn og jeg blev mindet om hvorfor… Mine fødder er på ingen måde skabt til at gå i stiletter, selvom det ser fantastisk flot ud. Jeg havde ondt i fødderne flere dage efter – jeg fatter ikke hvordan jeg kunne gå i dem hver weekend i mine unge dage.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  SHIT DE BILLEDER ER BLEVET SÅ GODE!!! 😍😱👏🏻
  Og hvor er Sonni sød 🙈 ej hvor har du en god mand!

  17. september 2017 at 15:52
 • Reply VenterPaaVinBlog

  Stilletter er altså også døden; men skøn ser du ud 😀

  – A

  18. september 2017 at 5:31
 • Reply Pernille Kit Larsen

  Super gode billeder 🙂 Jeg er heller ikke så god til det med højhæle sko …mest til Sneakers hi hi 🙂 Men du ser nu godt ud 🙂

  18. september 2017 at 11:59
 • Reply Stine / Lille My

  Babe! <3

  20. september 2017 at 14:09
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.