FASHION,  Outfit

En skøn weekend fyldt med overraskelser

overraskelser

KJOLE: MUNTHE // TASKE: MULBERRY / STILETTER: VAGABOND //

Det har været en dejlig weekend, fyldt med overraskelser. I fredags blev jeg nemlig overrasket af Sonni, som stod klar med den smukkeste buket blomster, da jeg kom hjem og havde arrangeret pasning af Clara, så vi kunne nyde en aften ude med cafe besøg efterfulgt af en tur i biografen for at se IT.

Lørdagen blev brugt i selskab med Clara, vi fik ordnet en masse praktiske ting, fik gået en dejlig lang tur i det skønne vejr, bagt pølsehorn og plantet efterårsplanter ud foran døren og ellers bare hygget.

I dag smutter vi en tur hjem til mine forældre, for at spise frokost og jeg har et ærinde i Storcenteret som jeg skal nå inden vi suser hjem for at hygge med Sonni, som har været i Sæby siden lørdag morgen.

overraskelser

overraskelser

Billederne her er fra Eline, Lindas og min dejlige tur til København – jeg var hoppet i et par stiletter et sjældent syn og jeg blev mindet om hvorfor… Mine fødder er på ingen måde skabt til at gå i stiletter, selvom det ser fantastisk flot ud. Jeg havde ondt i fødderne flere dage efter – jeg fatter ikke hvordan jeg kunne gå i dem hver weekend i mine unge dage.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.