Follow:
BEAUTY

Foreo Iris til poser, mørke rander og fine linjer under øjnene


Foreo Iris / Forhandels bl.a. her

Jeg er virkelig fan af Foreos små vibrerende maskiner! Denne fine Foreo Iris, har været min ven i nød, når nætter uden søvn og en stresset hverdag har givet mig kæmpe poser under øjnene! Vi ved jo alle at træthed og stress desværre sætter sine spor bl.a. i øjenomgivelserne (og på maven!) Der er heldigvis fine produkter på markedet, som kan hjælpe os af med de problemer og jeg vil her introducere jer for Foreo Iris.

Hvad kan Foreo Iris?

Jo ser i, Foreo Iris er et lille fint massageapparat, til de sarte øjenomgivelser. Foreo anvender T-Sonic-teknologi, for at reducere fine liner, mørke render og de grimme poser som specielt vi mødre med små børn får under øjnene. Den lille maskine hjælper samtidig til absorbering af din øjencreme eller serum, så du får maximal virkning af dit favorit produkt!

Foreo Iris
Som i kan se er Foreo Iris ikke særlig stor og er derfor også nem at pakke ned i toilettasken når man skal på weekendtur eller på ferien. Foreo får altså også lige et point for det fine design, jeg elsker deres små vibrerende dimser, som findes i alverdens farver. Se bare det store udvalg af Foreos produkter i fx. Magasin, Matas eller hos Nelly.com

Sådan gør du?

Foreo Iris er nem at anvende og tager kun 2 min. at anvende på begge øjne.
1. Start med at duppe din forestrukne serum eller øjencreme under og over øjet.
2. Tænd maskinen og arbejde med området under øjet.
3. Skift derefter til området over øjet.

Foreo Iris skal oplades en sjælden gang – jeg har kun haft min i opladeren en enkelt gang.Jeg elsker øjenecreme/øjenserumer og jeg har faktisk altid en øjengel i tasken, til når de trætte øjne bliver lidt for triste at se på. Den jeg har i min taske er fra Dennis Knudsen og findes til en super fin pris, nemlig kun: 130 kr. og er tit på tilbud i bl.a. Føtex og Bilka.
Den er super nem at bruge, man køre den nemlig bare hen over øjenområdet og den lille metal kugle køler huden omkring øjnene og giver en dejlig frisk fornemmelse. Den kan anvendes af alle hudtyper, mindsker mørke render og modvirker hævelser. Den er virkelig et must have i tasken!

LÆS OGSÅ: GREEN DAY EYE SERUM, TIL TRÆTTE MORØJNE

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.