FASHION,  Outfit

Det sidste sommeroutfit og ferie længsler

sommeroutfit

 

sommeroutfit

sommeroutfit

Hårbånd: Goodiebox // Top: H&M // Shorts: H&M // Taske: Louis Vuitton // Sneakers: Superga

Jeg har helt glemt dette indlæg fra min sommerferie i Syd Frankrig og billederne får mig til at længdes efter sol, varme, strand og lækker mad.

Billederne her af mit sidste sommeroutfit er taget på vores endagstur til øen Íle Saine-Marguerite, som måske mest er kendt for sit fængsel, hvor manden med jernmasken sad fængslet for mange mange år siden. Øen er virkelig smuk og jeg havde egentlig tænkt mig at lave et helt indlæg om den, da jeg har en hel masse skønne billeder derfra.

Jeg fik luftede min elskede Louis Vuitton Neverfull, som jeg faktisk kun bruger på mine sommerferier – den har en fin størrelse men stropperne er simpelthen for tynde og den bliver hurtig træls at gå med. Men hvor er den altså bare smuk, ikke sandt?

sommeroutfit

Igår var jeg ude og spise med min 10-klasse og gymnasieveninde Tine og vi fik snakket om alt mellem himmel og jord og blev mindet om hvor gamle vi er ved at være, da det næste år er 15 år siden vi lærte hinanden at kende!! Vi mødtes på Cafeministeriet og spiste lækker fish & chips efterfulgt af en Slutty Pancake – mmh…

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk