Follow:
FASHION

Det perfekte festlook – Maria Kragmann x Hvisk

Maria Kragmann x Hvisk

Maria Kragmann x Hvisk

Kjole: Y.A.S. // Stiletter: Guess //  Øreringe: Hvisk // Halskæde: Hvisk

 

Godmorgen piger, jeg vil lige vise jer den her smukke kjole, som jeg har fundet hos Garbo. Kjolen er super fin til festlige lejligheder og et oplagt køb til årets julefrokoster og nytårsaften. Jeg elsker at den har lange ærmer, så man ikke nødvendigvis behøver have en jakke eller cardigan over for at holde varmen. Længden er også super fin og ikke mindst feminin, jeg er fan – Hvad siger i?

Jeg er blevet ret vild med Maria Kragmann x hvisk kollektionen, de stilrene og enkelte smykker er lige efter min smag. (Find dem HER)  Det fede ved dem er at de både kan bruges til hverdag, med jeans og t-shirt og til fest, som jeg har stylet her med en lækker kjole og stiletter. Normalt er jeg en guldpige. Men må indrømme at denne kollektion Maria har designet for hvisk, er jeg ret vild med de smukke sølv smykker som passer helt perfekt til den flotte  Y.A.S. kjole. Glitter ser vi næsten over alt lige nu og enten elsker man det (som jeg gør.) Ellers hader man det…

Jeg håber i får en dejlig torsdag, jeg glæder mig til senere hvor jeg skal drikke vin og hygge mig med Eline og Linda, det er altid en fornøjelse at mødes med dem.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  De smykker virkelig også lige dig søde 😀
  ELSKER kollagen! Virkelig et fedt og elegant look <3

  21. september 2017 at 7:33
 • Reply Ida

  Jeg kender ikke så meget til Hvisk smykker, men sætter du har sat sammen er virkelig fint 🙂
  Det lyder som en dejlig torsdag aften du har i sigte 🙂

  21. september 2017 at 8:36
 • Reply Freja

  Det er virkelig en fin collage, jeg er totalt solgt over kjolen. Den overvejer jeg lige om jeg ikke skal have. Jeg har selv fødselsdag lige om lidt og så er der jo som du nævner både jul og nytår. Der er den jo perfekt! 🙂

  21. september 2017 at 9:18
 • Reply kathrine johansen

  Det er virkelig en fin fest collage, og er total vild og solgt over den fantastiske glitter kjole! waow siger jeg bare! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  21. september 2017 at 10:38
 • Reply Emilie Ildstein

  Virkelig flot look!❤️

  21. september 2017 at 12:01
 • Reply Mama Brown

  Det er lige dig! Køb! Du vil rocke det hele! 🙂

  21. september 2017 at 13:58
 • Reply Ida Benedicte Eriksen

  Sikke en smuk kjole!

  21. september 2017 at 16:20
 • Reply Sarah Lykke

  Så lækkert et outfit, og collagen er super flot! <3

  21. september 2017 at 19:35
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Flot sæt og smukke enkle smykker <3

  22. september 2017 at 8:59
 • Reply Stine / Lille My

  Den kjole! <3

  28. september 2017 at 14:26
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.