FASHION

Det perfekte festlook – Maria Kragmann x Hvisk

Maria Kragmann x Hvisk

Maria Kragmann x Hvisk

Kjole: Y.A.S. // Stiletter: Guess //  Øreringe: Hvisk // Halskæde: Hvisk

 

Godmorgen piger, jeg vil lige vise jer den her smukke kjole, som jeg har fundet hos Garbo. Kjolen er super fin til festlige lejligheder og et oplagt køb til årets julefrokoster og nytårsaften. Jeg elsker at den har lange ærmer, så man ikke nødvendigvis behøver have en jakke eller cardigan over for at holde varmen. Længden er også super fin og ikke mindst feminin, jeg er fan – Hvad siger i?

Jeg er blevet ret vild med Maria Kragmann x hvisk kollektionen, de stilrene og enkelte smykker er lige efter min smag. (Find dem HER)  Det fede ved dem er at de både kan bruges til hverdag, med jeans og t-shirt og til fest, som jeg har stylet her med en lækker kjole og stiletter. Normalt er jeg en guldpige. Men må indrømme at denne kollektion Maria har designet for hvisk, er jeg ret vild med de smukke sølv smykker som passer helt perfekt til den flotte  Y.A.S. kjole. Glitter ser vi næsten over alt lige nu og enten elsker man det (som jeg gør.) Ellers hader man det…

Jeg håber i får en dejlig torsdag, jeg glæder mig til senere hvor jeg skal drikke vin og hygge mig med Eline og Linda, det er altid en fornøjelse at mødes med dem.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk