Follow:
OUTFIT

Ser frem til en tiltrængt weekend

weekend

KJOLE: VILA // BLAZER: H&M TREND // STØVLER: VRS // SOLBRILLER: CÉLINE // TASKE: GUCCI // HALSKÆDE: HAPPINESS BOTIQUE

Godmorgen piger, er i ved at være klar til weekend? Det er jeg, jeg kan godt mærke at jeg har haft et lidt for pakket program den her uge og virkelig trænger til at slappe af med fødderne oppe, lidt chokolade og se Vild med dans i aften. Weekenden er ellers ret presset, da jeg bl.a. skal til event i Frederecia med Linda og har en hulens masse praktiske ting vi skal have ordnet, inden en ny uge med knap så mange aftaler går igang.

Outfittet her er fra København, hvor jeg var inviteret til bloggermiddag med Depend Cosmetics, jeg havde bare ben da vejret var super. Jeg har fået en masse fine nyheder hjem fra Depend, som jeg håber jeg kan få taget et par lækre billeder af her i weekenden.

weekend

weekend

Et lille smykketip:
Er min nye Half Moon halskæde ikke bare fin? Det er super billig og kan købes hos Happiness Botique til kun 120 kr. inkl. forsendelse. Jeg har tidligere også fået de her Smukke pom pom øreringe fra Happiness Botique – De har desuden et super fint customer reward program, hvor man spare point op til nye fine smykker.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Hvor hyggeligt, dejligt med weekend og hygge 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  22. september 2017 at 8:59
 • Reply Frk. Mejer

  Jeg er helt vild med dit outfit! Du ser så elegant ud og jeg kender kun alt for godt, når man trænger til en rolig weekend! <3

  22. september 2017 at 8:59
 • Reply Kimie Hansen

  Lækkert outfit ?.

  Nyd din weekend!

  22. september 2017 at 9:24
 • Reply Ea

  Super fint outfit! 😉
  Der er heller ikke noget bedre end en tiltrængt weekend!

  22. september 2017 at 11:54
 • Reply Camilla Christine

  Jeg er så klar til weekend også ❤️ Jeg har fri idag, så er den liiiiige det længere

  22. september 2017 at 12:11
 • Reply Eline Tychsen

  Smukke smukke du ❤️ hav den bedste tur på søndag ❤️

  22. september 2017 at 18:39
 • Reply venterpaavin

  Fin halskæde!
  God weekend (:

  23. september 2017 at 17:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.