Follow:
FASHION

5 Shades of grey – 5 smukke og lune strikketrøjer til efteråret

strikketrøjer

1: Soya Concept / 2. Ganni / 3. American Vintage / 4.  Sofie Schnoor / 5. Soya Concept


Efteråret er for alvor kommet til Danmark og det betyder at vi kan hive de dejlige stikketrøjer frem fra skabet, pakke os ind i store vamsede tørklæder og gå i vores elskede støvler. Efteråret er en dejlig årstid, som byder på smuk natur og masser af inde hygge!

Jeg elsker strikketrøjer og jeg tror måske at det er min yndlings beklædningsdel sammen med kjole. Jeg har fundet 5 gode bud på varme lækre stikketrøjer, i min yndlings efterårsfarve, nemlig grå.

Især den lange turtleneck fra Soya Concept er jeg virkelig vild med, den vil være super cool til et par slidte sorte jeans og støvler eller uden over en maxiskirt. Jeg er også helt vild med den flotte Ganni strik, som virkelig er blevet et musthave for en hver fashionista. Desværre har jeg ikke mulighed for at smide 2600 kr. efter en strik, men så er det godt at der er så mange andre og mere budget venilige strikketrøjer på markedet.

Er i også vild med efteråret og hvad synes i om mine bud på 5 lune strikketøjer?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Jeg synes de ser super fede ud, og skønne! :).

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  26. september 2017 at 19:36
 • Reply Eline Tychsen

  Årh, hvor jeg dog virkelig også bare elsker den skønne ganni strik. Hvorfor har man ikke pengene, når man gerne vil have noget 😉 Men elsker også den fra Sofie Schnoor – shit den er cool 😀

  27. september 2017 at 9:02
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er de lækre, allesammen. Elsker strik 😀

  28. september 2017 at 14:15
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.