Follow:
OUTFIT

Køligt efterår og smukt BeckSöndergaard leopard tørklæde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Efteråret er kommet og det er tid til at pakke sig ind i store lune tørklæder, drikke kaffe i de sidste varme solstråler på en hyggelig fortorvscafe og grine med veninderne. Gå lange ture i skoven, hånd i hånd med dem du elsker og se hvordan efteråret forvandler naturen på magiskvis…..

Er jeg den eneste som elsker denne smukke årstid?
Jeg elsker støvler og skønne lune tørklæder. Jeg vil derfor lige vise jer mit nye smukke BeckSöndergaard leopard tørklæde. Dem af jer, som kender mig ved at jeg elsker alt med leopard og dette smukke tørklæde i et støvet leopardlook, gør at det passer til stort set alt, uanset hvilken farve jakke du bruger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tørklædet er i den fineste uldblanding som er stort og fyldigt og giver mulighed for virkelig at pakke sig ind og holde varmen. Jeg elsker størrelsen på det, som også kan anvendes som sjal over en lækker læderjakke.

Jeg var iført dette outfit da jeg i sidste uge var med Eline og Linda ude og drikke vin på Aalborgs skønneste vinbar D’Wine – et afslappet men lækkert look, perfekt til en hverdagsaften.

 

BeckSöndergaard leopard tørklæde


I sidste uge havde jeg et alt for pakket program hvilket har resulteret i at jeg har helt drænet for energi i denne uge og har skruet helt ned for tempoet og kun har en fødselsdag i vente i weekenden og når ja, så blev jeg lige mindet om at jeg skal se Nikolaj Stockholm i morgen. Det fine BeckSöndergaard leopard tørklæde forhandles bl.a. på BeckSöndergaards egen webshop, hos Loftet og i Magasin, så der er masser af muligheder for at bestille vinterens smukkeste tørklæde hjem og selvom tørklædet er lavet i en uldmix, lover jeg jer at det ikke kradser.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Rigtig skønt efterårs look 🙂
  Jeg er også helt tosset med den her årstid, skoven dufter helt specielt og bladene er så smukke!

  27. september 2017 at 13:19
 • Reply Eline Tychsen

  Skønne smukke dejlige dig ❤️

  27. september 2017 at 19:00
 • Reply Eline Tychsen

  Skønne smukke dejlige dig ❤️

  27. september 2017 at 19:00
 • Reply Lullumut

  Av hvor er det et smukt og lækkert tørklæde 🙂 Jeg elsker også efteråret. Støvler, tørklæder og al hyggen 🙂 På lørdag har jeg inviteret min mand på date. Vi skal ud i den friske luft med lidt proviant. Mere ved han ikke <3 Eneste anke ved dette efterår er, at jeg snart ikke kan passe mine jakker, og det bliver lidt koldt 😀

  27. september 2017 at 19:07
 • Reply Simone

  Så fint look her til efteråret og er vild med tørklædet! <3

  28. september 2017 at 8:01
 • Reply Stine / Lille My

  Det er virkelig et lækkert tørklæde – perfekt til efteråret <3

  28. september 2017 at 14:02
 • Reply Malue Jasmine

  Elsker dit tørklæde <3
  Så pænt!

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  29. september 2017 at 7:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.