FASHION

Mine weekend favoritter – Spar 20 % på lækre styles fra Garbo

GarboKjole: YAS / Faux fur Jakke: MbyM / Pants: MbyM / Blazer: Modström / Body: MbyM / Taske: Re:Design by Dixie

Weekend lige om hjørnet og lønnen er lige tikket ind, er det ikke bare dejligt?
Fra Garbos webshop, som bl.a. forhandler mærker som Hunkøn, YAS, Vila, MbyM, Modström og mange andre lækre mærker giver i dag og i morgen 20% på alle styles. Du skal blot bruge koden OBN20 ved betaling – lækkert ikke?

Jeg har fundet mine weekend favoritter, jeg vil så gerne have fat i den smukke faux fur jakke fra MbyM, den er super cool og kan både bruges i hverdagen med en fed hue, slidte jeans og rå støvler – eller til mere festlige lejligheder over en kjole tilsat fede stiletter. Jeg er også helt forelsket i det smukke print fra YAS, jeg ville elske at have den smukke kjole på til efterårets mange events.

Kan i forresten huske den smukke sølv kjole, jeg bloggede om den anden dag? Den kan i også få 20% på denne weekend – skynd jer piger!

Jeg håber i får en dejlig weekenden, i aften skal vi spise hos svigermor og i morgen skal jeg fejrer min barndomsvenindes 29 års fødselsdag, det bliver hyggeligt og dejligt med gensyn, jeg har ikke set hende i 100 år.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.