LIFESTYLE

September – i denne måned har jeg….

Jeg har set andre bloggere lave disse indlæg, og jeg synes egentlig det er en super god ide til at opsumere måneden på og til at vise et par mere private billeder, som normalt ikke finder vej til bloggen, så her kommer mit indlæg i September måned har jeg…..

Været til det hyggeligste event med Depend Cosmetics, i København. Det var en skøn aften som blev holdt på Cantina, med god mad, beautyprodukter og skønt selskab. Jeg fik bl.a. hilst på smukke Elham, som jeg har fulgt med hos længe, det kan virkelig anbefales for hun er så skide dygtig! Eline, Linda og jeg tilbragte hele weekenden i københavn og det kom der bl.a. dette indlæg ud af.

Til eventet fik jeg en lækker goodiebag med hjem, fyldt med efterårsnyheder – jeg glæder mig til at viser jer alle de smukke nye farver. I kan godt glæde jer!

Fået smukke blomster af Sonni og blev inviteret på cafe og i biografen for at se “it”, en meget uhyggelig film hvis du spørger mig…. Dejligt med en dateaften og masser af kærestehygge, det er virkelig vigtigt at fokusere på kærligheden i en stresset hverdag.


Modtaget en masse fine og lækre pressepakker – Bl.a. den fineste gave fra Labello, jeg elsker når dr bliver gjort lidt ekstra ud af pressepakkerne, som med denne med personlig forbogstav. Labello har netop redesignet deres fine læbepomader for en kort stund og forklædt dem i glitter. OBS. dette er limited edition, så du skal være hurtig hvis du vil have fingerne i dem. Prisen er 26,95 kr. pr. stk.

Spist denne alt for lækre Slutty Pancake på Cafeministeriet med min søde veninde Tine, den kan altså varmt anbefales hvis i kommer forbi Aalborg. Vi fandt bl.a. ud af vi snart har kendt hinanden i 15 år! Så føler man sig altså lidt gammel, især fordi vi lærte hinanden at kende i 10. klasse.

Været alene hjemme med verdens dejligste Clara i 2 hele weekender. Det bød bl.a. på hygge, bagning, leg i haven og meget meget mere. Hvor er det altså vild hvor meget man kan elske sådan et lille menneske!

september


Været på Beauty Messe i Fredericia med skønne Linda – her fik jeg bl.a. øjnene op for 2 nye mærker, som jeg glæder mig til at stifte bedre kendskab til. Bl.a. Tan-Luxe, som laver de vildeste og smukkeste self-tanning produkter, som giver naturlig smuk farve og ikke smitter af på tøjet. De laver bl.a. olier som man kan tilføre sine favoritprodukter. Det koncept er jeg virkelig imponeret over.
Der udover, blev jeg præsenteret for Le Bon, er fransk tandpasta mærke som laver de vildeste tandpastaer, dem kommer i til at høre meget mere om her på bloggen, for jeg er nemlig igang med at teste 2 af de skønne tandpastaer, som udover at være smukke får ingredienser samme sted fra som selveste Chanel – Glæd jer piger!

september

Modtaget den smukkeste buket blomster fra eos, som laver de fineste økologiske læbepomader og som i kan se, var Clara lige så begejstret for de smukke blomster som jeg selv var. Pressepakker er der mange af, men der er langt i mellem dem, der er gjort lidt ekstra ud af som denne alt for fine buket, som jeg har fotograferet fra alle vinkler.

Der udover har jeg i September også:
– Været inde og se Nikolaj Stockholms første One mann show “Mit Liv som Nikolaj Stockholm” – virkelig et sjovt show!
– Været til Lopper på havnen med min mor, søster, Clara og svigermor
– Fejret min barndomsvenindes 29 års fødselsdag
– Afsluttet The Royals på Viaplay og glæder mig helt vildt til sæson 4, faktisk så meget at jeg overvejer at starte med at se de 3 første sæsoner igen…
– Været til madklub ved min veninde Maria Eline, en fast månedlig tradition.
– Drukket vin på D’Wine med søde Eline og Linda
– Stresset over en alt for pakket kalender…

September har været en dejlig måned, jeg ser nu frem til oktober, som byder på fødselsdag (Jep, jeg bliver 29 år) en weekendtur til Tyskland med min mor, søster og Clara, ren tøsehygge!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk