BEAUTY

Goodiebox Look Good Feel Better

Denne måneds Goodiebox Look Good Feel Better, er lavet i samarbejde med organisationen af samme navn. Look Good Feel Better, hjælper kræftramte kvinder med gratis kurser i hudpleje og make up, så de trods den frygtelige sygdom kan føle sig smukke og kvindelige! Virkelig et fedt koncept, som jeg synes er vigtigt at støtte op om!

Boksen indeholder 5 produkter, hvor du kan være heldig at få 4  fullsize produkter.  Månedens Goodiebox har en værdi af 555kr. og kan som altid bestilles til kun 169 kr. inkl. forsendelse. Boksen bestilles lige HER 

Denne måneds boks synes jeg faktisk er en smule kedelig, det betyder dog ikke at produkterne i boksen er dårlige, tvært imod – jeg savner bare et par spændende nye produkter, som ikke er set før. Boksen indeholder følgende produkter:

Look Good Feel Better

ELIZABETH ARDEN: Eight Hour Cream Skin Protectant – Vejl. pris 300 kr.  50 ml (full size)
Elizabeth Ardens Eight Hour cream tror jeg alle beauty elskere kender. Trods dens knap så skønne duft er cremen fed og ydert effektiv til tør hud, hænder, neglebånd og meget meget mere. Denne creme er klart min favorit i denne måned!

NIVEA: Sensitive Day Cream – Vejl. pris 69,95 kr. 50 ml (full size)
Jeg er stor fan af Niveas cremer, især deres solserier både til børn og voksne. derfor er jeg sikker på at jeg også vil blive rigtig glad for deres sensitive day creme.

VICHY: Pureté Thermale Cleansing Gel – 15 ml, vejl. pris 200 ml 145 kr. (deluxe sample)
 I sidste måneds Goodiebox, var der også en cleansing gel derfor ville jeg gerne at der var et andet produkt i denne boks. Men jeg elsker Vichys produkter og er sikker på at denne også bliver en favorit om ikke andet har den en super størrelse til toilettasken og weekendophold!

MAX FACTOR: Masterpiece Max Mascara – 5,3 ml, vejl. udsalgspris 129 kr. for 7,2 ml (deluxe sample) ELLER 2000 Calorie Mascara – Vejl. udsalgspris 99 kr. for 9 ml (full size)
Her kan du være heldig enten at modtage en full size 2000 Calorie fra Max factor, eller mindre heldig som mig og modtage Masterpiece Max mascaren i den deluxe sample udgave! Jeg er næsten løbet tør for mascara, så mascaraen er nok det produkt, som jeg er mest glad for i denne måneds boks.L’OREAL Makeup Brushes én af fem varianter: Face Sculptor Brush / Blush Brush / Powder Brush / Foundation Brush / Eyeshadow Brush – Vejl. pris  79,95 kr. – 119,95 kr. (full size)
Lige som med mascaraen indeholder denne måneds bokse også forskellige pensler, du kan få alt fra en sculptor børste til en øjenskyggebørste. Jeg har ikke prøvet Lóreals børster før så jeg glæder mig til at prøve denne.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better
I kan stadig nå at bestille jeres Goodiebox Look Good Feel Better lige HER. Men skynd jer piger, boksen kan kun købes til den 20. September. Rigtig god aften skønne piger!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.