FASHION

Becksöndergaard ruskindstaske – En ny taske til samlingen!

Becksöndergaard ruskindstaske

BeckSöndergaard Ruskindstaske “Ona”: Forhandles her

Jeg elsker tasker, hvis i skulle være i tvivl? Tasker er for mig det vigtigste accessories og forlader aldrig huset uden en taske!
Jeg er trådt en smule ud af min comfortzone og anskaffet mig en lækker blå taske, alle mine tasker er sorte eller brune, da jeg oftest køber klassikere. Dog har jeg altid drømt om tasker i farverne blå og rød, for det begge er farver, som kan give en god kontrast til et lækkert sort outfit.

Min flotte BeckSöndergaard ruskindstaske er i det blødeste ruskind og har en super fin størrelse og kan rumme alt hvad man har brug for på farten, solbriller, pung, iPhone, læbestift og kan vigtigst af alt rumme mit store spejlreflekskamera, når jeg skal ud og skyde billeder til bloggen. Jeg har længe manglet en skuldertaske, med plads til kameraet og denne er simpelthen fantastisk og tilmed virkelig pæn! Et andet plus ved tasken er at den kan rumme min Macbook, så nu kan jeg have min Mac med, med stil!

Becksöndergaard ruskindstaske

Becksöndergaard ruskindstaske

Jeg har allerede brugt tasken en hel del og jeg er virkelig vild med den, og jeg har allerede et par billeder liggende hvor i kan se tasken i action.

Dette er faktisk min første Becksöndergaard taske, men absolute ikke min sidste. Jeg har allerede et par andre tasker i kikkereten. Jeg er bl.a. helt forelsket i den smukke leopard taske og har skrevet den øverst på min ønskeseddel, til når jeg bliver 29. i næste måned.

Tasken kan i øvrigt købes på Beck Söndergaards egen side, i Magasin, i Neye og hos Bahne for blot at nævne et par steder og findes lige nu i sort, brun og den fine blå som jeg viser frem her.

Læs også: NEW BAG LOUIS VUITTON ALMA BB MONOGRAM

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk