FASHION

Smykke inspiration – viser de smukkeste Carré ørestikker

Carré ørestikker

Carré ørestikker

Carré ørestikker –  forhandles her 

Jeg var solgt med det samme, da jeg så de smukke kulørte ældelstene som går så godt til det forgyldte sølv. De får mig til at længdes efter sol, varme og eksotiske destinationer. De smukke ørestikker minder mig om noget fra 1001 nat, og det er derfor jeg elsker Carrés smykke univers, det får mig til at drømme!

Er de ikke smukke mine nye ørestikker? De fine nærmest dråbeformede ørestikker kan både ruges alene, eller sammen med en af de mange andre fine efterårsnyheder, hvis man er lidt modig. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan mixe og style Carrés nye smukke AW17 ørestikker, for et unikt og lækkert look.

Carré ørestikker

Jeg er som sagt helt vild med de smukke ørestikker og jeg bruger dem både til hverdag og fest! Øreringene og Carré andre smukke smykker kan ses og købes i din lokale Carré butik, og bor du ikke i nærheden af sådan en kan de bestilles på Carrés hjemmeside, hvor servicen altid er i top!

Jeg har som sagt fødselsdag i næste måned og har bl.a. tilføjet disse smukke øreringe og denne flotte ring, som findes i hele 12 smukke farvertil min ønskeseddel

LÆS OGSÅ: Til bloggerevent i Carré Aalborg

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.