TRAVEL

My next destination – Tøsetur sidst på måneden

tøsetur

At rejse er at leve, sådan skrev den kære H.C. Andersen i “Mit livs eventyr” for mange år siden, og jeg kan kun give ham ret! Jeg elsker at opleve nye kulturelle ting, spise lækker mad og bare opleve stemning. 

Jeg er så heldig at jeg er blevet inviteret til en af mine yndlings storbyer af min mor. Vi skal til Hamborg sidst i Oktober. Vi skal have den ultimative tøsetur (min søster og Clara skal nemlig også med), vi skal bo på hotel, spise god mad, shoppe i Neumünster, shoppe i Hamborg og besøge verdens bedste Zoo, her må man nemlig foder elefanterne. Det er så hyggeligt, vidste i måske at mit yndlingsdyr er en elefant?

Hamborg er uden tvivl en af de fedeste storbyer her i Nord Europa og jeg har efterhånden været der en del gange. En af de fedeste ting er at man bl.a. kan køre der til på nærmest ingen tid, de har de fedeste butikker (som vi ikke har i Aalborg) her kan bl.a. nævnes, Zara, Mango, & Other Stories og alle luksusbutikkerne som Chanel, Gucci, Louis Vuitton m.m.

Jeg drømmer også om at besøge:
– Marokko
– Dubai
– Maldiverne
– Knap så eksotiske Polen
– Bahamas
– Bali, især efter jeg har set skønne Lindas lækre indlæg.
– Rusland (Har altid været meget fascineret af historien om Anastasia, og vil rigtig gerne besøge vinterpaladset)

Der udover vil jeg gerne tilbage til USA, jeg har været der 3 gange, 1 gang under et studieophold i New York og 2 gange på rundrejse, man bliver aldrig færdig med det vidunderlige land og New York er uden tvivl den fedeste sted i verden, jeg ville ønske jeg havde taget et semester derover, da jeg studerede. LÆS OGSÅ: NEW YORK CITY GUIDE

Rigtig god mandag til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.