Follow:
TRAVEL

My next destination – Tøsetur sidst på måneden

tøsetur

At rejse er at leve, sådan skrev den kære H.C. Andersen i “Mit livs eventyr” for mange år siden, og jeg kan kun give ham ret! Jeg elsker at opleve nye kulturelle ting, spise lækker mad og bare opleve stemning. 

Jeg er så heldig at jeg er blevet inviteret til en af mine yndlings storbyer af min mor. Vi skal til Hamborg sidst i Oktober. Vi skal have den ultimative tøsetur (min søster og Clara skal nemlig også med), vi skal bo på hotel, spise god mad, shoppe i Neumünster, shoppe i Hamborg og besøge verdens bedste Zoo, her må man nemlig foder elefanterne. Det er så hyggeligt, vidste i måske at mit yndlingsdyr er en elefant?

Hamborg er uden tvivl en af de fedeste storbyer her i Nord Europa og jeg har efterhånden været der en del gange. En af de fedeste ting er at man bl.a. kan køre der til på nærmest ingen tid, de har de fedeste butikker (som vi ikke har i Aalborg) her kan bl.a. nævnes, Zara, Mango, & Other Stories og alle luksusbutikkerne som Chanel, Gucci, Louis Vuitton m.m.

Jeg drømmer også om at besøge:
– Marokko
– Dubai
– Maldiverne
– Knap så eksotiske Polen
– Bahamas
– Bali, især efter jeg har set skønne Lindas lækre indlæg.
– Rusland (Har altid været meget fascineret af historien om Anastasia, og vil rigtig gerne besøge vinterpaladset)

Der udover vil jeg gerne tilbage til USA, jeg har været der 3 gange, 1 gang under et studieophold i New York og 2 gange på rundrejse, man bliver aldrig færdig med det vidunderlige land og New York er uden tvivl den fedeste sted i verden, jeg ville ønske jeg havde taget et semester derover, da jeg studerede. LÆS OGSÅ: NEW YORK CITY GUIDE

Rigtig god mandag til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

26 Comments

 • Reply Lykke

  Det lyder skønt! ? Hamborg er også en dejlig by!

  9. oktober 2017 at 10:32
 • Reply Just Me

  Jeg ville elske at opleve Hamburg på den måde. Det har altid bare været en by i forbi-farten på vej hjem fra ferie.
  Min #1 ønskedestination er helt klart USA. Jeg bliver simpelthen nødt til at oplave landet. Jeg har været mange steder, men aldrig dér.
  Rigtig god tøsetur:)

  9. oktober 2017 at 10:34
 • Reply Camilla

  Det lyder virkelig skønt☺️

  9. oktober 2017 at 10:35
 • Reply Ea

  Det lyder virkelig skønt!
  Jeg kan virkelig godt følge dig i dine drømmedestinationer – jeg har også altid gerne ville besøge Marokko, Bahamas og Dubai 🙂

  9. oktober 2017 at 10:46
 • Reply Frederikke Vexø

  Ej det lyder skønt med en tøsetur med sin mor! 😀 Og Hamborg er en vidunderlig by GOD TUR <3
  Btw kan virkelig godt lide layoutet på din blog

  9. oktober 2017 at 10:55
 • Reply Eline Tychsen

  Du er så heldig 😀 Det bliver så godt søde <3
  Uh ja New York står øverst på listen her, har aldrig været der, og vil så gerne se den by.
  Udover det så er Paris virkelig min næste drømme destination – hvor jeg dog elsker den by!!

  9. oktober 2017 at 10:55
 • Reply kathrine johansen

  Hvor er du heldig, vil også afsted ud at opleve den store verden i min efterårsferie,
  men der var ikke penge nok øv. Men håber i får en fed tur og at i får shoppet et masse 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  9. oktober 2017 at 11:00
 • Reply Camilla

  Hvor lyder det bare hyggeligt med en tur til Hamborg. Jeg var der for et par år siden, men vil meget gerne komme tilbage igen en dag. Her står det dog på en lille tur til Paris i slutningen af ugen (:
  Uh, jeg har altid gerne ville besøge Rusland, netop på grund af Anastasia. Håber på at få mulighed for at komme forbi St. Petersborg engang næste år (:
  Camilla | http://cammi.dk

  9. oktober 2017 at 11:29
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Uha, hvor lyder det også bare lækkert 😀
   Og dejligt jeg ikke er den eneste som er Anastasia-tosse 😛

   9. oktober 2017 at 12:04
 • Reply Mama Brown

  Jeg vil med! ??❤️
  Tak for de søde ord! Og apropos elefanten; vidste du, at den aldrig glemmer noget? Så klogt et dyr ❤️
  Det bliver godt til dig med lidt Hamburg ❤️

  9. oktober 2017 at 14:19
 • Reply Jill Christina

  Det lyder rigtig lækkert med en tur til Hamburg. Men jeg vil nu sige at din travel bucket list heller ikke er værst. 🙂
  jillchristinablog.dk

  9. oktober 2017 at 17:28
 • Reply Malue Jasmine

  Hvor lyder det bare skønt!
  Nu vil jeg også til Hamborg, kun for zoo 😀
  Jeg elsker bare dyr.

  Jeg skal vidst selv til Australien henover julen for at besøge min bror.
  Det glæder jeg mig vildt meget til!

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  10. oktober 2017 at 7:46
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hvor lyder det fedt, jeg glæder mig til at følge med 😀

   Og ja, du skal så meget opleve Hamborg Zoo!

   11. oktober 2017 at 7:45
 • Reply Lullumut

  Ih, det lyder hyggeligt 🙂 Hvor sødt af din mor at invitere jer tøser på tur 🙂 Jeg skal også på en lille tur med min mor og søster, mens jeg har hænderne frie. P.s. Polen er altså meget eksotisk 😉 Jeg er jo halv polak og har været der et hav af gange, så sig til hvis du har brug for tips.

  10. oktober 2017 at 8:34
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Når ja det er da også rigtigt 🙂 Jamen det har jeg helt sikkert brug for en dag søde.

   Og rigtig god ide med tur inden du får en dejlig lille dreng <3

   11. oktober 2017 at 7:44
 • Reply Camilla Korsgaard Schultz

  Det lyder skønt 🙂 Rigtig god tur.

  10. oktober 2017 at 9:32
 • Reply Stine / Lille My

  Lyder skønt!

  11. oktober 2017 at 16:18
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.