Follow:
Clara's corner INTERIOR

Zatler en verden af lys – Fine lamper til børneværelset

 

Jeg var solgt da jeg første gang stødte på Zatler – en verden af lys.  Zatler er en virksomhed som laver lamper, virksomheden er ejet af smukke Barbera. Hos Zatler finder du de sødeste, smukkeste og fineste lamper lavet i træ og andre miljøvenlige materialer. Man kan virkelig se og mærke at kvaliteten er i top og jeg ville ønske at Claras værelse var noget større, så vi kunne have plads til dem alle sammen.

Det fede ved Zaltlers univers er at du har mulighed for at “designe” din egen lampe ud fra den store farveskala, kan du nemlig vælge præcis hvordan din lampe skal se ud, så den passer perfekt ind på børneværelset.

Udvalget af lamper er stort og det kan være svært at finde en favorit, fordi de alle sammen er så fine og hyggelige. Jeg kunne fx. godt se det smukke Eiffeltårn på mit skrivebord – det ville give mig lyst til at rejse og samtidig skabe hygge og varme. I kan finde mine favoritter her: Drømmefanger // Krone // VW Rugbrød // Eiffeltårn // Ballon // Batman // Diamant 

Indretning af børneværelset er vigtigt og er blevet yderst populært og jeg må da indrømme jeg også kan lide at pynte og dekorere Claras værelse. Et børneværelse skal efter min mening være hyggeligt, let tilgængeligt og må gerne indeholde lidt farver uden det kommer til at ligne et Cirkus. Claras værelse er som i kan se på billederne her meget tøset, jeg går all in på lyserød, tyl og fine hvide møbler.

Hvis i vil se flere billeder fra Claras værelse kan i bl.a. gøre det HER og  HER.

Zatler
Clara har været så heldig at få den fine enhjørning “Pegasus”, som er Zatlers best seller og det forstår jeg godt, for hvor er den fin og yndig. Jeg er sikker på det bliver en favorit på Claras værelse i mange mange år. Den kan både sidde som den gør her, eller hænge i det påsatte ophæng – så mulighederne er mange.

Lampen har et varmt og hyggeligt skær og den kan derfor både bruges som vågelampe, som hyggebelysning under leg og på puslebordet, så man kan få lidt lys i nattetimerne. Lamperne fra Zatler er så simpelthen så fine og som jeg skrev længere oppe vil jeg gerne eje dem alle!

Se det store spændende udvalg her og lad dig friste – lamperne er en super ide til fødselsdag, babyshower, barnedåb eller i julegave.

Hvilken er din favorit?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej nej nej hvor er den helt igennem fin 😀 <3 Og hvor er Carla SØD <3 Smelter!!!!!

  10. oktober 2017 at 7:28
 • Reply Lullumut

  Clara har så fint og hyggeligt et værelse 🙂 Sød lille pige 🙂 Og jeg er vild med lamperne! Tænker også min lille dreng skal have sådan en lampe, måske med en luftballon, på sit værelse 🙂

  10. oktober 2017 at 8:31
 • Reply Stine / Lille My

  Årh hvor er de fine! <3

  11. oktober 2017 at 16:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.