FASHION,  Outfit

Efterårs outfit ny fin lyseblå frakke fra Soyaconcept


lyseblå frakke
Lyseblå frakke: SoyaConcept // Jeans: VRS // Strømper: VRS // Støvler: Bianco // T-shirt: Zara // Taske: Chanel // Halskæde: ByBiehl

I søndags var vejret super godt, solen skinnede og der var nærmest helt vindstille – derfor besluttede vi os for at gå en dejlig tur og nyde det gode vejr. Jeg havde min nye flotte lyseblå frakke på fra SoyaConcept, som er i den fineste lyseblå farve. Jeg er rigtig glad for den da, da den kan bruges både åben og lukket, virkelig et must når man bor i Danmark og vejret skifter hele tiden. Jeg har længe ønsket mig en fin lyseblå frakke men har haft svært ved af finde den helt rigtige og det må man sige den her er! Jeg går som sagt meget i sort og mørkt tøj, og ind i mellem er det altså rart med lidt farve uden at det bliver for meget.

lyseblå frakke

Igår havde vi en lidt hektisk eftermiddag, da jeg kom hjem til Clara som var smurt ind i blod, hun var faldet og havde slået tænderne direkte ind i hendes dukkevogn i træ. Vi måtte derfor bruge hele aftenen på skadestuen og var en tur forbi tandlægen her til morgen. Heldigvis havde tænderne ikke taget skade, men læbebåndet var sprunget og det var derfor det så så voldsomt ud med blod.

Rigtig god onsdag, jeg kan slet ikke vente til jeg kommer hjem i dag, vi får nemlig vores nye seng leveret!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk