Follow:
FASHION

Efterårets fede styles, strik, tern, flade støvler og store smykker

Efterårets fede styles
Frakke: Esprit // Chelsea Boots: Esprit // Taske: Nunoo // Øreringe: Hvisk // Ring: Hvisk // Strik: Esprit // Læbestift: Yves Rocher 

Man må sige at efteråret for alvor har ramt Danmark, jeg overvejer bestemt om jeg skal finde min lækre uldfrakke frem fra skabet for hold op hvor er der altså blevet koldt om morgenen! Jeg går også med overvejelser om jeg skal købe en ny lun frakke i efterårets store hit tern, jeg drømmer virkelig om en lang ternet frakke – det er så smukt, elegant og samtidig lidt råt, jeg er vild med det!

Vi ser tern over alt i modebilledet lige nu, på bukser, nederdele, blazere (Se min flotte blazer i indlægget her, den er jeg virkelig glad for og den bliver brugt flittigt, til både jeans og kjole) vi ser også tern på skjorte/bluser, støvler, jakker – ja faktisk over alt og det er nærmest umuligt at komme igennem denne sæson uden lidt tern!

Jeg har lavet en collage her med efterårets fede styles, som jeg ville elske at have i min efterår- og vintergarderobe, både frakken, den lækre strik med bindebånd og støvlerne er fra Esprit, en kæde vi desværre ikke har her i Nordjylland. Heldigvis rejser jeg til Hamborg med Clara, min mor og søster sidst på måneden, hvor vi skal shoppe og hygge os. Jeg har bl.a. planer om at besøge Esprit butikken, som udover at lave fine styles til kvinder også har en super lækker børneafdeling. Udover Esprit, har jeg planer om at besøge Gucci, Zara, Mango og Louis Vuitton… Jeg har nemlig udset mig et par lækkerier, som jeg ikke tror jeg kan leve ude.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  DO IT!! Det vil være så godt til dig søde – skal altså også selv have en 😛 ELSKER tern!!

  12. oktober 2017 at 18:58
 • Reply Christina

  HVISK har virkelig lavet nogle flotte smykker her på det sidste! De giver mig lidt en marrokansk vibe, og jeg er simpelthen forelsket i alt for mange af dem 😀

  17. oktober 2017 at 17:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.