Follow:
BEAUTY

REN Atlantic Kelp, perfekt til irriteret og tør vinterhud

Når kulden rammer Danmark og bider sig fast i min hud, har jeg desværre tendens til eksem og tør hud. Derfor er mit valg af produkter i vintermånederne rigtig vigtig. Med en god og effektiv bodyscrub og en fed bodylotion kommer jeg virkelig langt. Jeg vil i dette indlæg præsentere jer for en super lækker serie, perfekt til vintertræt og tør hud, tag godt imod REN Atlantic Kelp and Magnesium. LÆS OGSÅ: NEED MORE ENERGY

Jeg har ikke prøvet RENs produkter før, så jeg er rigtig glad for jeg har fået muligheden for at teste disse skønne og lækre  produkter, for ja det er lige hvad de er!

Jeg har modtaget 3 skønne produkter fra serien Atlantic Kelp and Magnesium.

Serien indeholder bl.a. Magnesium, som er et vigtigt kosttilskud både for kroppen og for huden. Manglen på magnesium giver nemlig søvnløshed, forhøjer stress niveauet, gør dig irritabel, fremkalder allergi og sensitivitet. Mangel på magnesium gør også din hud træt at se på, giver rynker, tørre pletter og får elasticiteten til blive ringere.

Kelp, hvad i alverden er det? Kelp er søgræs, også kaldet tang som er rigtig stærk på antioxidanter, mineraler og vitaminer. Kelp er særlig hjælpsom på hudsygdomme som fx. eksem, akne og psoriasis.

Body wash 300 ml. 225 kr. 
Den lækreste olieblanding, forfrisker og blødgøre huden. Jeg har længe været på udkig efter den perfekte bodywash, og denne fra REN er helt igennem fantastisk! Designet er minimalistisk og passer perfekt ud på vores badeværelse!

Body lotion 200 ml. 295 kr.
Naturlig og cellefornyende creme, som blødgøre huden og gør den silkeblød. Cremen er hurtig absorberende, hvilket er en af de vigtigste egenskaber hvis i spørger mig. Jeg vil gerne have mulighed for at hoppe i tøjet nærmest med det samme, uden at få grimme pletter og plamager på tøjet. Cremen har en dejlig mild duft og er nem at fordele!

Body scrub 330 ml. 310 kr.
Jeg elsker når jeg har tid til at forkæle mig med en lækker bodyscrub, denne fra REN er mild og efterlader huden blød og lækker. Når huden er eksfolieret trænger cremen bedre ind i huden og arbejder, du bliver nemmere brun og din hud ser langt mere frisk og sund ud. Da dette er en saltscrub kan det svig en smule hvis du har eksem eller sår.

Ren Atlantic Kelp forhandels bl.a. på apoteket

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.