Follow:
OUTFIT

Lang bordeaux strik fra VRS og weekendens planer

strik fra vrs


Oversize strik: VRS // Sneakers: Nike Air Max // Jakke: Muuba // Taske: Gucci

Hej piger,
Jeg vil egentlig bare ønske jer alle sammen en super dejlig weekend og vise jer min nye lækre lange strik fra VRS til kun 199 kr. Strikken er i den fineste bordeaux farve og er helt perfekt til efteråret og vinteren. Stikken kan både bruges som kjole som jeg har gjort her og til jeans for et lag på lag look. Jeg fandt den fine strik fra VRS i min lokale Bilka og jeg er sikker på at i stadig kan finde den derude. Uden tvivl et must have i efteråsgarderoben.

Til dem af jer som måske ikke kender VRS, kan jeg fortælle jer at det er det tøjbrand der findes i bl.a. Føtex og Bilka og jeg kan love jer for de har mange fede styles til nærmest ingen penge. Se bare de fede buckle støvler jeg købte i slutningen af August til kun 199 kr. Jeg har ladet mig fortælle at butikkerne får en ny sending hjem slut November og det bliver derfor igen mulighed for at få fat i de lækre populære støvler, som oven i købet er helt fantastiske at gå i. Jeg bruger dem bl.a. til bare ben i indlægget her.

Jeg håber i får en dejlig weekend, jeg glæder mig hvertfald til i aften hvor jeg skal besøge mine bedsteforældre og fejre at de har været gift i 61 år. Det er så vildt og smukt. I weekenden skal vi ordne en hulens masse praktiske ting (jeg har jo fødselsdag i næste uge og skal bl.a. have mine skønne veninder på besøg og familien, self.) Der udover skal jeg skal have skudt lidt billeder til bloggen, jeg har nemlig købt mig en masse nye lækre ting som jeg glæder mig til at vise jer, plus at jeg har fået et par ret lækre pressepakker her på det sidste.

Skal i lave noget spændende her i weekenden?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  DU SER SÅ GODT UD <3 <3

  Det virker til I skal have en fantastisk weekend! <3

  13. oktober 2017 at 9:58
 • Reply Camilla Christine

  Jeg elsker Bordeaux! ultimativ vinter/efterårs farve.
  Den pryder både mit tøj og negle her i disse tider.

  http://www.blogbycc.dk/

  15. oktober 2017 at 16:49
 • Reply Stine / Lille My

  Lækker strik!

  17. oktober 2017 at 13:20
 • Reply Amalie Fernande

  Uh, må i min Bilka og have fat i sådan en, den ser så dejlig ud! Lige til at hoppe i på de dage hvor man ikke orker så meget andet 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  17. oktober 2017 at 19:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.