Follow:
BEAUTY

VIND LÆKKERT MAKEUP FRA SVENSKE IDUN MINERALS

IDUN Minerals er et svensk makeup brand, baseret på højrensede mineraler. IDUN Minerals anvender de fineste og reneste ingredienser for at hjælpe din hud med at få et sundt og naturligt udseende.

Og lige nu udlodder jeg på min Instagram @Liselottea i samarbejde med IDUN Minerals og søde Anne en lækker make up pakke fra IDU Minerals !

IDUN Minerals

Udover at jeg har fået lov til at udlodde et sæt til jer, har jeg også været så heldig selv at få lov til at prøve IDUNs skønne produkter. Dem af jer som kender mig, ved at jeg elsker at bruge læbestifter og denne fine læbestift har simpelthen den fineste farve her til efteråret og er et super supplement til mine meget røde læbestifter.

Jeg elsker blush, da det virkelig er et produkt som kan give liv til ansigtet. Denne faste blush er virkelig nem at arbejde med og er i den fineste farve.

IDUN Minerals

Hvis i vil læse mere om det lækre Make up, kan jeg anbefale jer at smutte forbi deres webshop, hvor i bl.a. kan se det vandvittige store og ikke mindst spændende sortiment, som udover at indholde lækre læbestifter, neglelakker, skønne øjenskygger og pudder også har foundations, concealers, mascara og meget meget mere. Jeg regner med at jeg vil prøve en foundation når jeg inden længe har opbrugt min nuværende fra Clinique.

HUSK at i kan deltage på Instagram @Liselottea og hos søde Annekakadu 

Rigtig god søndag til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.