Follow:
OUTFIT

Efterårs outfit og planer for ugen som bl.a. byder på min fødselsdag!

Efterårs outfit: Strik: H&M // Nederdel: Zara // Støvler: Bianco // Taske: Mulberry // Ur: Seeker // Øreringe: Lolas Love 

Godmorgen piger, så er det igen mandag. Måske har i ferie? Jeg ville ønske at det var mig, men jeg har desværre kun 3 dage i den her omgang og går derfor først på ferie i morgen kl. 16.15 – glæder mig til 3 dage med Clara, hvor vi bare skal hygge og lave lige hvad vi har lyst til! Clara bliver i dag passet hos mine forældre og kommer først hjem i morgen aften, jeg må indrømme at jeg synes det er hårdt at skulle undvære hende så “længe”.

Jeg går en dejlig uge i møde, jeg skal nemlig til et fedt event med Aalborg Bloggers på onsdag, i weekenden står den på fødselsdags fejreingm både for familien/svigerfamilien og veninderne. Derfor har jeg også en masse praktiske gøremål her i ugen, vi skal gøre rent, handle ind, planlægge menuer til begge dage, pynte op og finde det helt rigtige outfit… Jep, det er hårdt at fylde år!

Jeg var i fredags hoppet i det her efterårs outfit, som jeg er blevet rigtig glad for. Den gule strik er “ny”. Jeg købte den på min tur til København i September. Jeg er så glad for den, at jeg overvejer at klikke den hjem i denne skønne orange også. Nederdelen er en gammel sag fra Zara, som jeg har haft i gardaroben i efterhånden flere år, men jeg elsker den for den fine feminine facon og at den kan bruges året rundt.

Efterårs outfit

Efterårs outfit

Efterårs outfit

SPAR 20 % PÅ COVERS FRA RICHMOND & FINCH.
Brug koden frdm20 og få hele 20 % på din ordre fra Richmond & Finch. Koden er gældende til og med den d. 17. oktober 2017.
Richmond & Finch har lavet en ny updateret udgave af deres fine og fashionable covers, den nye kollektion er nemlig med 360°protection, så din telefon kan tage imod slag både forfra og bagfra.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

23 Comments

 • Reply Tina KH

  Du er rigtig flot i det sæt tøj:-)
  Husker jeg ikke fredag, så ønsker jeg dit et stort tillykke med fødselsdagen og et højt hurra fra en gammel Vendelbo:-)

  16. oktober 2017 at 7:39
 • Reply Simone

  Virkelig flot og lækkert outfit her til efteråret! <3

  16. oktober 2017 at 9:32
 • Reply Just Me

  Et rigtig efterårs-sæt 😉
  Det lyder som om du får en dejlig uge og jeg håber, at du får en dejlig fødselsdag.

  16. oktober 2017 at 9:43
 • Reply Vejen til Birkin

  Lækker farvekombination ?

  /Annette

  16. oktober 2017 at 10:40
 • Reply Linda Nazila / The beauty inside

  Virkelig flot outfit – jeg elsker din strik 🙂

  16. oktober 2017 at 13:48
 • Reply Anne-Mette Højbjerg

  Åhhh den strik der er da bare lækker! Jeg har længe ledt efter en gul eller orange strik til Efteråret. Dog er jeg plus size så jeg tror ikke jeg kan passe den fra H&M, men det er præcis sådan en jeg har været på jagt efter i nogle år. 😛

  Ohh.. og sikke en hyggelig uge du går i møde. 🙂

  – Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  16. oktober 2017 at 14:05
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Den er faktisk meget oversize, så tror godt du kan finde en der passer 🙂

   Og tusind tak for de søde ord

   / Liselotte

   17. oktober 2017 at 6:51
 • Reply Eline Tychsen

  Det er seriøst de mest vanvittige smukke billeder af dig! Nej hvor jeg elsker hvert og et ! Og så den strik ? P E R F E C T I O N

  16. oktober 2017 at 16:12
 • Reply Mama Brown

  Det var fedt, at du købte strikken; den er så meget dig 🙂 Og fedt stylet med nederdel og støvler, altså!
  Glæder mig til lørdag 🙂 🙂

  16. oktober 2017 at 17:26
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Hvor er den fed den strik 😀 Lyder som om du går en god uge i møde <3

  16. oktober 2017 at 20:31
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor ser du bare skøn ud. Den gule strik er alt for lækker 🙂

  17. oktober 2017 at 13:13
 • Reply Emilie Ildstein

  Helt vildt sødt outfit!❤️

  17. oktober 2017 at 17:55
 • Reply Julie Mænnchen

  Lækker strik søde – den er så fin til dig! <3 🙂

  19. oktober 2017 at 10:49
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.