BEAUTY

YVES ROCHER “OUI A L’AMOUR” EN FORFØRENDE DUFT OG EN RABATKODE

YVES ROCHER

Oui à l’Amour Eau de Parfum, 50 ml. 619 kr. vejl. pris tilbud til 289 kr. – Købes hos her  hos Yves Rocher

I weekenden legede jeg lidt med lys og nye måder at tage billeder på, frem for mine altid meget lyse og hvide billeder og jeg er egentlig blevet ret tilfreds med dem her… Selvom det ikke er det indlægget skal handle om er det godt med et skulderklap til sig selv ind i mellem. Det er hvertfald en af de ting jeg arbejder på at blive bedre til.

Nå men indlægget her skal handle om en ny parfume fra Yves Rocher, kaldet “Oui à l’Amour “. Jeg husker selv Yves Rocher for deres mange reklamer man fik tilsendt med posten da jeg boede hjemme, min mor og mormor var og er stadig kæmpe fan. Det er jeg nu også, for de laver altså virkelig lækre produkter til overkommelige priser og så tænker de meget over råvare og miljø!

Jeg har aldrig ejet en parfume fra Yves Rocher, så jeg var meget spændt på at dufte den. Parfumen hedder “Oui à l’Amour” og betyder “ja til kærlighed” hvilket passer så godt til den feminine og ikke mindst fine falkon med et indhakket hjerte. Den oser af simpelthen af kærlighed både af udseende, men bestemt også duften.
Jeg er vild med den intense, varme og samtidig friske duft som er lavet af de allerbedste råvarer og planter. Parfumen indeholder bl.a. noter af angelica-blomst og den romantiske rose. Duften holder hele dagen og selv om den har en snert af sødme, er det på ingen måde kvalmende og tungt som mange parfumer kan have tendens til. Jeg kan varmt anbefale den nye duft fra Yves Rocher!

Parfumen kan købes her og er lige nu på tilbud til 289 kr. En perfekt gave til en du holder af, eller til dig selv.

YVES ROCHER

I forbindelse med lanceringen af parfumen i september fik man en limited edition af  Rouge Vertige nr. 56 Satin læbestift (find den her til 119 kr.) med oven i købet af 50 ml. parfumen. Dem af jer som følger med her på bloggen ved at jeg elsker læbestifter og især røde nuancer og derfor er dennne også blevet en favorit – jeg er helt vild med den skarpe farve som oser af sensualitet og glamour.

Et lille plus er at Yves Rochers produkter ikke indeholder mineralskeolier, silikone og parabener.

Koden skin100 giver 100 kr. rabat ved køb for mere end 399 kr. Den kan kun benyttes en gang pr. kunde og kan ikke anvendes på julekalenderen!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.