Follow:
OUTFIT

Dagens outfit – Den der populære taske fra BeckSöndergaard

BeckSöndergaard


Nederdel: Zara // Turtleneck: VRS // Taske: Becksöndergaard (Link) // Støvler: Bianco

Flere af jer har skrevet til mig da jeg flashede min nye smukke taske fra BeckSöndergaard “Kan man virkelig have en Macbook i den” og “Kan den bruges som hverdagstaske, jeg har virkelig mange ting…..” og Ja! Det kan den, det er den perfekte hverdagstaske og det oplagte valg for dig som skal have din computer med på farten.
Jeg ved ikke om billederne i mit indlæg her, på min Instagram og Story snød lidt – men jeg kan sagtens have min Macbook, pung, iPhone, make up m.m. i tasken.  Smart ikke? Det fede ved den er også at den kan bruges både som crossbody, eller du kan klikke remmen af og bruge den som enten clutch eller benytte dig af det lille håndtag!

BeckSöndergaard

Den findes som sagt i flere forskellige faver, jeg er ret vild med den dybe blå farve her og har stadig et godt øje til den smukke leopard taske, som jeg vil elske at have i min samling. Leopard bliver man bare aldrig træt af vel?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er den flot!

  18. oktober 2017 at 10:37
 • Reply Julie Mænnchen

  Den er også bare ALT for lækker den taske søde! 🙂 Og så dejligt at se dig igen igår – det var bare så hyggeligt! 🙂

  19. oktober 2017 at 10:01
 • Reply kathrine johansen

  Den er bare alt i en taske, det er jo en hver drøm at eje den! Og så er farven virkelig fin!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  19. oktober 2017 at 15:03
 • Reply Jill Christina

  Fed taske, vidste slet ikke at de lavede tasker. Det må jeg lige tjekke ud.

  19. oktober 2017 at 16:44
 • Reply Emilie Ildstein

  Uhh, elsker det!❤️

  20. oktober 2017 at 14:48
 • Reply Camilla

  årh, den er da mega lækker!

  20. oktober 2017 at 16:56
 • Reply Lena - Lelife.dk

  Uh ha, den er lækker den taske ?

  22. oktober 2017 at 8:30
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Flot taske og hvor er du smuk ❤️

  22. oktober 2017 at 8:32
 • Reply Simone

  Den er virkelig smart!

  22. oktober 2017 at 8:57
 • Reply Emma

  Det er da den perfekte taske! Mangler virkelig en taske, hvor jeg også kan have min bærbar med, uden at skulle bruge en separat computer taske. Den er så fin!

  http://kaffeogkjoler.dk/

  22. oktober 2017 at 9:59
 • Reply Daniella Elton

  Hvor er den bare flot! Er vild med farven ?

  23. oktober 2017 at 13:29
 • Reply Sascha

  Har du stadigvæk denne fine taske og ville du være interesseret i at sælge den? 🙂

  29. juni 2018 at 19:49
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.