Follow:
INTERIOR

Vi har købt en ny lækker sengKop: Kähler Hammershøi // Sengegavl: Pytt Living

Jeg er en super glad pige, for vi har nemlig langt om længe købt os en ny seng og den blev leveret til os i sidste uge.  Vi har ønsket os en ordentlig seng virkelig længe, da vores nuværende seng er en gammel boxmadras på 140 cm. som jeg har arvet af min fætter for efterhånden mange år siden. Det er virkelig en jungle når man skal købe ny seng, der er så mange på markedet.

Man siger, at vi mennesker bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove…

Ja, det er meget og nogle self. mere og andre mindre. Derfor skal man heller ikke spare på sengeposten, hvis i spørger mig. Jeg må indrømme jeg synes det var og er mange penge vi har brugt på vores nye seng og jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad jeg ellers kunne få for de penge (Chanel, Louis Vuitton, Gucci og andre ting på ønskeseddlen..) Men når man tænker på vi begge døjer med ryg- og skuldersmerter og til tider har svært ved at sove, tænker jeg at det er det helt rigtige vi har gjort!

ny seng

Valget af sengen faldt på en kontinentalseng fra Dreamzone, vi havde prøvet en hel masse og var både forbi Ikea, Jysk og Ide møbler, som alle har super fine senge og god service og vejledning. Vi kørte til Erling Christensen heroppe nord på, hvor vi fik et knald godt tilbud på en virkelig lækker seng og hvorfor valgte vi en kontinentalseng, vi drømte begge om en høj seng og en kontinentalseng består af hele 3 lag madrasser. En boks madras, en traditionel madras og en topmadras som i vores tilfælde er en latex madras som skulle skyde overskydende varme væk og mindske sved om natten.. Hvis i selv er på jagt efter en ny seng, kan jeg anbefale Senge-testeren, som er en guidende hjemmeside som kan rådgive i den rigtige seng, dyne, søvn og meget meget mere!

Læs også: God søvn er vigtig, nye puder fra Eve

Jeg er hvertfald glad for vores nye og fornuftige køb, som vi forhåbentlig vil blive glad for i mange år endnu!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Eline Tychsen

    Uh ja de er fornuftige køb er bare aldrig de nemme køb af en eller anden årsag. Vi har stadig arve boxmadrasser, men som heldigvis fungere rigtig godt endnu. Meeen der går ikke mange år før vi også skal ud og gøre sådan et fornuftigt køb, og glæder mig og alligevel ikke 😉

    Og hallo nogle smukke billeder!

    19. oktober 2017 at 17:08
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.