FASHION,  LIFESTYLE,  Outfit

….27…28…29… Det er min fødselsdag i dag

min fødselsdag

Hip hurra, det er min fødselsdag!

Jeg har fødselsdag i dag og jeg fylder 29 år! Det er lidt vildt at det er mit sidste år i 20’erne og at jeg næste år fylder rundt og skal holde stor fest. Det har jeg hvertfald i tankerne, en stor fest måske en temafest?

Nå men altså dagen i dag bliver helt stille og rolig, Clara og jeg har begge fri og vi skal spise rundstykker og kage og ellers forberede aftensmaden til i aften hvor jeg får første hold gæster her i weekenden, vi får gæster hele weekenden og det bliver måske en smule hårdt, men jeg glæder mig. Jeg elsker nemlig at have fødselsdag.

De søde piger fra Garbo har været så sød at klæde mig på til fest med veninderne på lørdag og jeg glæder mig til at vise jer min smukke smukke kjole, som jeg fik tilsendt med posten tidligere på ugen!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.