Follow:
FOOD INTERIOR

Kähler Hammershøi uden tvivl det smukkeste stel

Kähler Hammershøi
REKLAME / Indlæg lavet i samarbejde med Kähler

Jeg havde fødselsdag i fredags, jeg blev 29 år og er en smule skræmt over at jeg næste år bliver 30. Hele weekenden er brugt på at fejre fødselsdag, både for familien/ svigerfamilien og veninderne, som jeg igår havde inviteret på tapas og vin. Jeg er knap så frisk i dag og har mest af alt lyst til at putte mig under dynen med Netflix og lidt hygge.

Jeg vil lige vise jer et par af mine nye lækre ting fra Kählers AW17 kollektion. Dem af jer som kender mig, ved at jeg elsker dansk Design og især Kähler har en særlig plads i mit hjerte.
Mine nyeste Kähler ting er fra den smukkeHammershøi serie. Serien er opkaldt efter kunstner Svend Hammershøi, som var hos Kähler i mange år. Hammershøi serien er særlig kendt for rillerne, som går igen i hele produktionen, som består af alt fra service til fine vaser.

Kähler Hammershøi Kähler Hammershøi

Jeg er personlig stor fan af Hammershøi, jeg elsker det rene og nordiske udtryk, som kan mixes og blandes på kryds og tværs. Jeg har selv keramik tallerknerne i hvide og der til de fine glas tallerkener i blå. Jeg er vild med kombinationen af de to materialer og farver.

Det fine stel kan købes på Kählers egen hjemmeside, hos Magasin eller Imerco og findes i mange fine farver, hvid, blå, grøn, grå og bordeaux.

Læs også: Sunde dadelkugler og verdens måske smukkeste tekande!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Ida Benedicte Eriksen

  Smukke billeder 🙂

  22. oktober 2017 at 13:18
 • Reply Camilla

  Er helt vild med deres stel?

  22. oktober 2017 at 16:10
 • Reply Lykke

  Det er simpelthen så fint det stel! Og sikke nogle lækre kager, jeg blive helt lækker sulten – hihi!

  23. oktober 2017 at 9:22
 • Reply Eline Tychsen

  Ej hvor er det nogle smukke billeder søde ?❤️Det hele ser så godt ud.

  23. oktober 2017 at 9:23
 • Reply Micelle

  Hammershoi er så fint! Virkelig klassisk og tidsløst – fine billeder 🙂

  23. oktober 2017 at 12:07
 • Reply Cathrine

  Wauw et flot stel ? – og forsinket tillykke med fødselsdagen!

  23. oktober 2017 at 12:27
 • Reply Daniella Elton

  Det er så fint det stel! Og sikke smukke billeder du har fanget ???

  23. oktober 2017 at 13:26
 • Reply Isabella Pernille

  Wauw, det er altså også et fint stil – og sikke nogle flotter billeder! <3
  Håber du havde en dejlig fødselsdag søde. Det lyder til at have været en god dag 😀

  23. oktober 2017 at 18:35
 • Reply Vanessa

  AW17 kollektionen er bare så fin – elsker de farver der er brugt i år ☺️

  24. oktober 2017 at 7:12
 • Reply Lille My

  Det er så pænt!

  24. oktober 2017 at 10:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.