FOOD,  INTERIOR

Kähler Hammershøi uden tvivl det smukkeste stel

Kähler Hammershøi
REKLAME / Indlæg lavet i samarbejde med Kähler

Jeg havde fødselsdag i fredags, jeg blev 29 år og er en smule skræmt over at jeg næste år bliver 30. Hele weekenden er brugt på at fejre fødselsdag, både for familien/ svigerfamilien og veninderne, som jeg igår havde inviteret på tapas og vin. Jeg er knap så frisk i dag og har mest af alt lyst til at putte mig under dynen med Netflix og lidt hygge.

Jeg vil lige vise jer et par af mine nye lækre ting fra Kählers AW17 kollektion. Dem af jer som kender mig, ved at jeg elsker dansk Design og især Kähler har en særlig plads i mit hjerte.
Mine nyeste Kähler ting er fra den smukkeHammershøi serie. Serien er opkaldt efter kunstner Svend Hammershøi, som var hos Kähler i mange år. Hammershøi serien er særlig kendt for rillerne, som går igen i hele produktionen, som består af alt fra service til fine vaser.

Kähler Hammershøi Kähler Hammershøi

Jeg er personlig stor fan af Hammershøi, jeg elsker det rene og nordiske udtryk, som kan mixes og blandes på kryds og tværs. Jeg har selv keramik tallerknerne i hvide og der til de fine glas tallerkener i blå. Jeg er vild med kombinationen af de to materialer og farver.

Det fine stel kan købes på Kählers egen hjemmeside, hos Magasin eller Imerco og findes i mange fine farver, hvid, blå, grøn, grå og bordeaux.

Læs også: Sunde dadelkugler og verdens måske smukkeste tekande!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk