Follow:
OUTFIT

Outfit ny grøn strik fra Modström og en snak om ugens planer

Moström

Strik: HER // Jeans: HER // Øreringe: HER // Taske: HER // Støvler: HER // Bælte: HER

Godmorgen piger, så blev det tirsdag og eg overlevede den hårde mandag efter ferien, men vågnede endnu engang med hovedpine….

Jeg vil lige vise jer min smukke grønne strik fra Modstrøm. som flere af jer måske ved, har jeg været ret forelsket i den flotte og ikke minst populære strik fra Ganni. Men prisen på Gannis strik er simpelthen langt over hvad jeg nogensinde kunne drømme om at give for en trøje! Denne fra Modström er et super godt alternativ, den er pæn, lun, lækker i kvaliteten og har det fineste mønster og bedst af alt koster den kun 550 kr. Den kan bruges både til jeans som jeg har gjort her, tilsat et lækkert bælte, eller til en nederdel/over en kjole.  Den forhandles hos de søde piger i Garbo, som har den fineste og mest overskuelige hjemmeside og god service! Strikken er uden tvivl  et must have her til vintermånederne.

Moström

 

Modström

Øreringene er også nye, de er fra Carré og jeg viste dem bl.a. frem i indlægget her. Jeg elsker at de er så store og jeg bruger dem både til hverdag, som her og til fest!

I weekenden tager jeg til Hamborg med min mor, søster og min datter Clara. Vi skal bo på hotel, shoppe, en tur i Hamborg Zoo og ellers bare hygge os og slappe af. Jeg glæder mig til at komme afsted, jeg føler jeg har brug for at komme lidt væk fra den travle hverdag og have det lidt sjovt.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jill Christina

  Lækker grøn farve. Den er rigtig god til dig. 🙂

  24. oktober 2017 at 8:34
 • Reply Freja

  Ej hvor er det en lækker strik og virkelig en flot farve også 🙂 God tur til Hamborg!

  24. oktober 2017 at 8:39
 • Reply Anne-Mette Højbjerg

  Den farve er SÅ lækker altså! Perfekt til årstiden og Vinteren. 😀

  – Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  24. oktober 2017 at 8:45
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER seriøst den farve til dig 😀 Du ser simpelthen så stjerne godt ud (som altid!!!!!).

  24. oktober 2017 at 8:51
 • Reply Simone

  Uhhh elsker farven på strikken! <3

  24. oktober 2017 at 8:59
 • Reply Lille My

  Super lækker strik! 🙂

  24. oktober 2017 at 10:12
 • Reply Ida B

  Den farve er virkelig smuk til dig!❤️

  24. oktober 2017 at 10:40
 • Reply Ida / OrdinaryIda

  Lækkert outfit!

  24. oktober 2017 at 14:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.