INTERIOR

Rengøring inden ferie, er jeg den eneste som har det sådan?

 

Rengøring

Rengøring

Rengøring

Fad: Kähler Hammershøi // Vase: Kähler Jubilæumsvase // Div. Græskar: Købt i Føtex

 

Vi (Clara og jeg) er taget med min søster og mor til Hamborg for at nyde en forlænget weekend med god mad, shopping og en tur i bl.a. Hamborg Zoo. Vi skal være væk til søndag og hvergang vi skal ud af døren i flere dage får jeg et rengøringsflip. Jeg hader nemlig at komme hjem til et beskidt hjem, er jeg den eneste som har det sådan?
Sonni mener ikke det er nødvendigt, men jeg hader at bruge den sidste feriedag/søndagaften på rengøring, derfor står dagen før afrejse altid på rengøring, rent sengetøj og udluftning i alle rum. Så skønt!

Og når vi nu er i rengøringshjørnet, kan jeg da lige fortælle at jeg i sidste måned købte en poseløs og ledningsfri støvsuger, fordi jeg har et barn på 1,5 år og jeg simpelthen var træt af at hive den gamle tunge støvsuger ud af et alt for fyldt skab og falde over ledninger osv. hver gang hun har spist. Ja, er barn på 1,5 år sviner altså meget og der ligger tit mere bolle på gulvet end i hendes mave! Før jeg fik Clara kunne jeg aldrig drømme om at købe en ny støvsuger når vi i forvejen har hele to, som virker ubeklageligt…. en på under etagen og en på overetagen (Man skal jo nødigt slæbe for meget op og ned af trapperne) Og nu står vi så her, hvor jeg faktisk vil sige at denne pose og ledningsfriestøvsuger er gået hen og blevet min bedste ven, så bare et lille tip til jer møder og dovne typer derude – den er altså alle pengene værd!

Ja, og som i kan se på mine billeder, er ret vild med Kähler, deres fine Hammersøi serie har efterhånden været på en del af mine billeder, bl.a. i indlægget her, hvor jeg skriver om vores nye seng!

Skal i lave noget spændende i weekenden? Husk at i kan følge mig og min tur til Hamborg på Instagram @LiselotteA

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

 • Lullumut

  Jeg håber, I får en skøn tur til Hamborg med god mad, shopping og tøsehygge 🙂 <3
  Selv var jeg så heldig at få en Dyson støvsuger i bryllupsgave. Den er kommet op at hænge i undertagen og klar til at hjælpe i hverdagen, når der kommer en lille bebs 🙂

 • Camilla

  Jeg gør altid rent, før jeg rejser væk. Der er intet værre end at komme hjem til en beskidt lejlighed. Mine mange rejser den seneste måned har dog så betydet, at jeg ofte kun har brugt min tid mellem rejser på at gøre rent 😛
  Håber du får en skøn tur til Hamborg! Min weekend står på intet mindre end 3 housewarmings hos venner her i Amsterdam (:

 • Eline Tychsen

  Jeg er fuldstændig med dig, kan ikke klare tanken om at komme hjem til en beskidt lejlighed, og netop som du beskriver det bruge sidste feriedag på at gøre rent.
  Hav en fantastisk tur smukke! Nyd Hamburg og at du har ferie <3 😀

 • Isabella Pernille

  Jeg håber I har haft en skøn tur til Hamborg. Det er ihvertfald en dejlig by 🙂
  Jeg hader rengøring, så jeg kunne aldrig drømme om at gøre rent inden jeg skulle væk fra mit hjem. Ha ha. Kan jeg slippe for rengøring, så springer jeg glædeligt over 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.