Follow:
LIFESTYLE

Ønske om en sundere hverdag med træning, som jeg engang elskede

træning

Godaften piger, åh hvor er jeg træt efter en dejlig weekend i Hamborg med min, mor, søster og Clara. Jeg sidder her i sofaen, pakket godt ind i dynen med et glas friskpresset æblejuice med æbler fra haven (Åh, hvor jeg dog elsker vores juicepresser, det er så nemt og lækkert med friske juicer) og en pose sunde popcorn, fra Snackmover. Sagen er nemlig den at jeg så gerne vil leve sundere og tabe mig et par kilo. Mit selvværd er ret skidt for tiden og jeg kan mærke at de ekstra kilo jeg har taget på efter min graviditet gør mig ked af det og i dårligt humør. Jeg mangler bare overskud til at komme igang med min træning igen, for synes egentlig at jeg spiser nogenlunde sundt og varieret!

Flere af jer ved at jeg ikke har haft en masse energi efter jeg er blevet mor, med et barn der ikke ville sove (det vil hun heldigvis nu) Bækkenløsning og bækkensmerte i knap 1 år efterfødselen, gjorde jeg ikke kunne starte med at træne, som jeg havde håbet på. Mit underskud af energi toppede virkelig under vores renovering og opbygning af ny garage for ca. et år siden. Renoveringen har stået på knap et år og vi er nu endelig færdig med første del af renoveringen. Derfor er det også oplagt at jeg kommer igang med træning igen.

træning

Træning gør mig glad og gør noget godt for min krop, både fysisk og psykisk derfor skal og bør jeg også få taget mig sammen til at slæbe min røv ned i træningscenteret og komme igang.

Jeg har også besluttet mig for at min ønskeseddel i år skal indeholde et mix af ting der kan gøre 2018 til et sundere år, med bl.a. træningstøj som gør træningen mere fashionabel, køkkenmaskiner som gør madlavningen lettere og evt. abonnement til en af vores fitnesscentre.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.