FASHION,  Outfit

Den der gule strik og min weekend i Hamborg

 

weekend i Hamborg

Frakke: Selected Femme // Strik: H&M // Nederdel: Zara // Støvler: Bianco // Taske: Mulberry // Ur: Seeker // Cover:  Richmond & Finch // Smykker: Carré 

Godmorgen piger, jeg håber i har haft en dejlig weekend?
Jeg har selv været på weekend i Hamborg og har haft en dejlig weekend, jeg havde egentlig planer om at jeg skulle have taget en masse billeder og jeg havde pakket kufferet med en masse nyt tøj, men vejret var simpelthen ikke særlig godt og håret blev alt for hurtigt klasket af regn, så jeg fik ikke taget ret mange billeder men er så småt igang med at forberede et lille indlæg med turen, hvor jeg bl.a. fik handlet hos Gucci…. Så nu skal jeg til at slappe af med shopping og har derfor bestemt mig for at holde shoppestop frem til januar, men mere om det og mine luksuskøb i et andet indlæg.

weekend i Hamborg

Denne uge skal bruges på afslapning, jeg kan godt mærke at jeg har kørt mig selv for hårdt den sidste måned og jeg er stresset. I aften er jeg alene med Clara, da Sonni stadig er på fodbold tur til England og på onsdag har jeg den eneste plan i kalenderen for denne uge, nemlig den månedlige madklub hos mine veninder.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.