Follow:
FASHION

NYE FEDE NIKE AIR MAX PERFEKT TIL EFTERÅR OG VINTER

Nike Air Max

Nike Air Max
NIKE AIR MAX / FORHANDLES HOS DEF-SHOP

Efteråret har ramt Danmark og jeg har pakket mine lyse sneakers væk og fundet mine støvler og mørke sko frem, det er nemlig mest praktisk når vejret skifter og vejene er våde. Jeg har fået et par nye Nike Air Max sneakers med fine feminine detaljer, i form af “slangeskind” på hælen og forskellige tekstiler som giver den ellers så sporty model et ekstra lækkert look.

Jeg elsker at gå i sneakers og må indrømme at det er det bedste fodtøj jeg ejer. Jeg ville ønske at jeg var en high-heel-girl, men det er jeg på min måde jeg kan simpelthen ikke holde ud til at have hæle på.

De fine sneakers her, forhandles hos DEF-SHOP, som har et stort og fint udvalg af sneakers til damer, herre og børn. Mine fine Nike Air Max, var bl.a. med i Hamborg her i weekenden og hvor er det dejligt med ordentligt og tilmed pænt fodtøj når man skal gå meget!

Nike Air Max

Jeg elsker at sneakers er så populært i modebilledet og at der findes så mange fine sneakers på markedet. Nike Air Max modellen er særlig god til efteråret og vinteren bl.a. pga. den høje sål, og så er den super fin både til jeans og til kjole for et mere afslappet look.

Er du også på jagt efter et par fede sneakers, kan jeg anbefale jer at smutte forbi Def-shop for de har virkelig et lækkert udvalg af sneakers og streetwear til fine priser.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Pernille kit Larsen

  Hvor er de bare fede dine nye sneakers. .? Jeg selv personligt går kun med sneakers jeg er ikke så god til høj hæle sko ..

  31. oktober 2017 at 8:56
 • Reply Jill Christina

  De er super fede 🙂

  31. oktober 2017 at 8:56
 • Reply Simone

  Wow de er ret fede! Og så går farven til alt slags tøj!!

  31. oktober 2017 at 10:04
 • Reply Linda Nazila / The beauty inside

  Det er godt nok fede! <3

  31. oktober 2017 at 10:09
 • Reply Vanessa

  Hvor er de bare fede – Nike laver altid de lækreste sneakers.

  31. oktober 2017 at 10:32
 • Reply Camilla

  Virkelig fede sneakers <3

  31. oktober 2017 at 13:08
 • Reply Satina Wandel

  Jeg er normalt til støvler om efteråret, men jeg bor lige nu i mine Air Max 95, da jeg ikke rigtig kan holde andet end sneakers ud for tiden. Måske de her skulle klikkes hjem til, når de andre er slidt op 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  1. november 2017 at 14:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.