Follow:
BEAUTY

Anmeldelse af Goodiebox Girls Night In


Denne måneds Goodiebox Girls Night In, er egentlig et super godt tema og jeg elsker forkælelsesaftener, desværre synes jeg bare at denne måneds boks er ret kedelig… Hvad tænker i? Jeg kunne hvertfald godt finde på mere spændende og sjove produkter at anvende til en Girls Night in.
Boksen indeholder 6 produkter hvor af 4 af dem er fullsize produkter og har en værdi af  580 kr og kan altså købes for kun 169 kr. Lige HER

HUMAN+KIND  Body Soufflé 
“fullsize” Vejl. pris  55 kr. for 30 ml.
Først og fremmest er jeg helt vild med emballagen, er den ikke bare for cute? Jeg har derfor også været inde og snage lidt i de andre produkter og de er alle sammen så fine! Duften er fantastisk og det samme er konsistensen!

BALANCE ME  BB Natural Perfection Cream 10 ml, Vejl. pris 299 kr. for 40 ml
Jeg er stor fan af Balance Mes produkter og derfor havde jeg også høje forventninger til denne BB creme og jeg må indrømme at jeg er helt vild med den, jeg bruger kun foundation når jeg skal i byen eller hvis min hud synes uren, ellers er jeg langt mere til en let BB creme som denne. Det er faktisk nok mit yndlings produkt i boksen. LÆS OGSÅ: BALANCE ME BODY OIL 

LING  Dual Moisture Emulsion 30 ml, Vejl. pris 599 kr. for 118 ml
Ling giver maximal fugt til huden og er helt perfekt til vintermånederne hvor især min hud har tendens til at blive tør og trist.

IROHA  Hand Mask Gloves Repair (Argan) “fullsize”
Jeg er på ingen måde god til at pleje mine hænder, jeg bruger en håndcreme et par gange om dagen og skifter neglelak en gang om ugen og det er det. Derfor glæder jeg mig virkelig også til at prøve denne håndmaske.

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY Blemish Wand “fullsize” Vejl.  75 kr. (fullsize)
Jeg synes det lyder ret smart med en Blemish Wand. Jeg døjer heldigvis ikke så meget med bumser, men kan få et enkelt udbrud eller to under min menstruation. Jeg tror ikke umiddelbart at jeg kommer til at bruge denne. Jeg er dog rigtig glad for min vippebukker fra samme mærke, som var med i en tidligere Goodiebox. 

PRAHA Fodfil  “fullsize” Vejl. pris 111 kr. (fullsize)
Jeg hader hård hud under fødderne, og især nu hvor støvlesæsonen er gået igang, er det vigtigt at pleje fødderne. Denne fil får en fast plads i bruseren så fødderne kan files under bad. Smart, nemt og lækkert.. Jeg savner dog en lækker fodcreme, som ville have været oplagt i en boks som denne.

Goodiebox Girls Night In

Som sagt kan man ikke tilfredsstille alle hver gang og selvom jeg ikke synes dette var en af de bedste bokse jeg har modtaget, er der dog stadig lækre produkter i boksen, min favorit denne måned er HUMAN+KIND  Body Soufflé.

Du kan stadig bestille din Goodiebox Girls Night In lige HER. Boksen kan kun købes til den 20. November 2017!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Det er det vildeste koncept med det goodibox, det er jo helt fantastisk og virkelig gode produkter.

  God onsdag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  1. november 2017 at 10:13
 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg er vild med boks produkter 🙂 hele ideen med at få mere for pengene er jo perfekt 😉

  1. november 2017 at 14:53
 • Reply Eline Tychsen

  Goodiebox er et fedt koncept, men er enig med dig. Det er ikke de mest opfindsomme produkter denne måned..

  1. november 2017 at 20:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.